tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Με κλειστά μάτια παίζουν οι παίκτες τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ στην πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η τιμή των γηπεδούχων υποχωρεί και στο 1.20, μια απόδοση που δεν ικανοποιεί με βάση τη δυναμικότητα των φιλοξενούμενων. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει και ορισμένα άλλα ισχυρά φαβορί, όπως οι νίκες της Ρόζενμποργκ στο 1.55, της Σούντσβαλ στο 1.50, της Μπενφίκα στο 1.55 και της Ελσίνκι στο 1.45, με την τιμή της τελευταίας να κινείται ανοδικά.

Στην Κόνφερενς δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Γκέιτσχεντ που είναι σε φόρμα και ο άσος υποχωρεί και στο 1.85. Πέφτει και η τιμή της φορμαρισμένης Ρέξαμ, ενώ δυνατό στήριγμα στο 1.50 είναι η πάντα περίεργη και ασταθής ομάδα της Γιορκ.

Υποχωρεί προς το 2.00 η απόδοση της Χόρσενς στη Δανία και έγιναν αρκετές κινήσεις υπέρ της Μιλικόσκι που έπεσε και στο 2.00 στη Φινλανδία, ενώ ένα σημαντικό προβάδισμα διαθέτουν οι γηπεδούχοι Ανγκελχολμς και Ατβίνταμπεργκ που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους στη Β’ Σουηδίας.

Αμφίρροπες οι αναμετρήσεις από τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Γερμανίας καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους αντιπάλους με την Κότμπους πάντως να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την Αουε.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!