tromaktiko: Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας ...

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας ...



Είμαι 30 ετών και εργάζομαι από τα 15 μου, σπουδάζοντας παράλληλα ...
Ντρέπομαι για το σημερινό κατάντημα της χώρας και κυρίως των Ελλήνων, όλων εκείνων που αποτελούν τους πάσης φύσεως πολιτικούς, λαμόγια, επιχειρηματίες, μπαταχτσίδες, μαφιόζους, αλήτες που έχουν κυκλώσει την πατρίδα μας.

Η καθημερινή μου εμπειρία μου δείχνει ότι η αδιαφορία για τον συνέλληνα, για τον συνάνθρωπο είναι έκδηλη κάθε στιγμή ...

Δεν είναι μόνο οι Εβραίοι, οι Τούρκοι και οι κακοί Αμερικάνοι ... Στο κάτω κάτω, σε έναν τέτοιο κόσμο, διαβολικά πλασμένο, αυτοί την δουλειά τους κάνουν ...

Οι κύριοι υπεύθυνοι όμως, και γι αυτούς δεν θα υπάρχει δικαιολογία, είναι οι Έλληνες εκείνοι που συμβιβάστηκαν, εκείνοι που έγιναν χειρότεροι και από τον πιο βάρβαρο λαό ... Αυτοί που στηρίζουν και διαιωνίζουν το ''ο θάνατος σου, η ζωή μου''. Τα λαμόγια, οι κλέφτες (μεγάλοι και μικροί), οι ανώμαλοι και οι προδότες!

Το μεγάλο παιχνίδι όμως, μόλις τώρα άρχισε ... Και όλα είναι εις βάρος μας ...

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουμε την πατρίδα και κυρίως τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ από την ΣΚΕΠΗ ενός ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και να ΠΑΡΟΥΝ τις ΤΥΧΕΣ στα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!