tromaktiko: Στεργίου: “ Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε”

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στεργίου: “ Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε”



Κάθετα αντίθετος είναι ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου στη γενικότερη στρατηγική του υπουργείου Υγείας να... μοιράσει τις μονάδες του ΟΚΑΝΑ (Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών) σε όλα τα μικρά νοσοκομεία της Αττικής. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος , εξηγεί τους λόγους που αντιδρούν στον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας όπου εμπλέκει 2 από τα 8 νοσοκομεία που βρίσκονται εντός της ζώνης ευθύνης του.

Το streetpress.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Πεντέλης, κ. Δημήτρη Στεργίου ο οποίος δήλωσε: “O Yπουργός Yγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αποφάσισε να δημιουργήσει μονάδες OKANA αρχικά στο “Σισμανόγλειο” και στο “Αμαλία Φλέμινγκ” όμως μαθαίνουμε πως σχεδιάζουν και 3η μονάδα ΟΚΑΝΑ πoυ αφορά το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (Σ.Ν.Ε.Ν.), μέσω του υπουργείου Αμύνης. Είναι λάθος να μεταφέρεται το πρόβλημα εντός του οικιστικού ιστού της πόλης μας καθώς με δεδομένη την λειτουργιά των “παραομάδων” οι οποίες συνεργάζονται με αυτούς που παίρνουν τη μεθαδόνη, οι γειτονιές αυτές θα μετατραπούν σε γειτονιές θεραπείας και παρανομίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε ώστε να δημιουργηθεί μόνο ένα κέντρο μεθαδόνης στο νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” ώστε να μην μολυνθεί όλη η περιοχή, διασπείροντας το πρόβλημα και σε μικρά νοσοκομεία τα οποία σε τελευταία ανάλυση θα “καπελωθούν ” από τη δημιουργία τέτοιων μονάδων.”
streetpress.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!