tromaktiko: Δημοτικά Τέλη Δήμου Ηλιούπολης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Δημοτικά Τέλη Δήμου Ηλιούπολης



Είμαι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης από το 1980.Μένω στον Άγιο Κωνσταντίνο όλα αυτά τα χρόνια. Η κατάσταση σε αυτό τον δρόμο είναι απαράδεκτη.Πληρώνουμε υποτίθεται δημοτικά τέλη για να είναι καθαρά τα πεζοδρόμια και φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση ώστε άνθρωποι και όχι μουλάρια να μπορούν να περπατάνε σε αυτά.

Σε πολλά σημεία τα πεζοδρόμια είναι σε απαράδεκτη κατάσταση και ελοχεύει μεγάλος κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος σοβαρά. Σπασμένες και ξηλωμένες πλάκες απαράδεκτα πεζοδρόμια που έχει φτιάξει παλαιότερα ο Δήμος Ηλιούπολης και μας έβαλε να πληρώσουμε και τώρα είναι σε μαύρο χάλι.

Κατά καιρούς έχουμε επικοινωνήσει με τον Δήμο αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον γι αυτό τον δρόμο.Τον ήθελαν μια ζωή αντιεμπορικό για να πηγαίνει όλος ο κόσμος και η κίνηση των αυτοκινήτων προς την κεντρική πλατεία.Αυτό το έχουν καταφέρει.

Καθαριότητα ούτε λόγος.Ευτυχώς που υπάρχει ενδιαφέρον από τους ίδιους τους πολίτες και ξεχορταριάζουν τα δέντρα και τα φυτά που βγαίνουν από τις σπασμένες πλάκες...

Και η νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζει τον ίδιο δρόμο όπως και οι προηγούμενοι. Φτιάχνουν παράπλευρους δρόμους και στενάκια για άγνωστο λόγο (προφανώς κάποιος σημαντικός μένει εκεί ) και έχουν παρατημένους κεντρικούς δρόμους όπως ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Επιτέλους ας έρθει μια βόλτα ο Δήμαρχος και προς τον Άγιο Κωνσταντίνο.Όχι μόνο όταν γίνεται το πανηγύρι να περνάει ο Δήμος και να βάφουν τις κολώνες και γύρο από τους κάδους των σκουπιδιών με ασβέστη η πλαστικό χρώμα. Ακόμα και αυτό το κάνουν με αγγαρεία αφού την τελευταία φορά έβαψαν και τις ρόδες αρκετών αυτοκινήτων.....
Που πάνε τα Δημοτικά τέλη που πληρώνουμε τελικά ?

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!