tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Οι ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος και σε μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων υπάρχουν δυνατά στηρίγματα λόγω διαφοράς δυναμικότητας. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr...


Οι εκπλήξεις όμως έχουν αυξημένο ποσοστό στη διοργάνωση και πάντα θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις τελικές επιλογές, καθώς ορισμένα ισχυρά ονόματα δεν βρίσκονται αυτήν την εποχή στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Τα πλέον δυνατά στηρίγματα του προγράμματος είναι οι γηπεδούχοι Αϊντχόφεν, Ντιναμό Κιέβου, Χαποέλ Τελ Αβίβ, Σάλκε, Παρτιζάν, Αλκμααρ, Ρόμα, Τότεναμ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που υποδέχονται αισθητά κατώτερους αντιπάλους και στις περισσότερες περιπτώσεις θέλουν τη νίκη για να πάρουν το εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στα ματς των ελληνικών ομάδων ο άσος του Παναθηναϊκού που μετά την ήττα με 3-0 ελπίζει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα παίζει στο 1.70. Υποχωρεί ο άσος της Καρπάτι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και από το 2.00 παίζει και στο 1.90, ενώ ο άσος της Ντιναμό Τυφλίδας επί της ΑΕΚ από το 2.35 έπεσε και στο 2.25 σε ορισμένες εταιρείες.

Ενα ισχυρό προβάδισμα διαθέτουν η Ντιναμό Βουκουρεστίου που πέφτει στο 1.50, η Σπάρτα Πράγας που παίζει στο 1.40, η Ρέιντζερς στο 1.50 και η Σεβίλλη στο 1.50. Και οι τέσσερις αυτές ομάδες θέλουν τη νίκη μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και αναμένεται να αποτελέσουν δημοφιλείς επιλογές στις διεθνείς αγορές.

Από τα στηρίγματα της ημέρας και οι νίκες των Σπάρτακ Μόσχας, Ρεν και Αντερλεχτ που πήραν αποτέλεσμα εκτός έδρας και έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της πρόκρισης.

Σε τιμές κοντά στο 2.00 προσφέρονται οι νίκες των γηπεδούχων Γιουνγκ Μπόις και Μπέρμιγχαμ που απέσπασαν λευκή ισοπαλία εκτός έδρας και θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση σε βάρος των Μπράγκα και Νασιονάλ Μαδέιρα, αντίστοιχα. Στο 2.00 προσφέρονται και τα διπλά της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λοκομοτίβ Μόσχας που μετά τις άνετες επιτυχίες στους πρώτους αγώνες, έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση της πρόκρισης.

Τέλος, σημαντικές δυσκολίες παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις ΑΕ Κιτίου - Ρόζενμποργκ, Χέλσινγκμποργκ - Σταντάρ Λιέγης και Σιόν - Σέλτικ που μετά τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών, παίζει σχεδόν με ίσους όρους η υπόθεση της πρόκρισης.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!