tromaktiko: Σιδηροδρομικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης: το καλύτερο camping στην περιοχή!

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αλεξανδρούπολης: το καλύτερο camping στην περιοχή!



Ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης μας είναι η τελευταία εικόνα για τον ταξιδιώτη που αφήνει την περιοχή για να ταξιδέψει σε άλλα μέρη, όπως επίσης και η... πρώτη εικόνα γι αυτόν που επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη.
Χωρίς να θεωρηθεί ρατσιστικό, ακροδεξιό, απάνθρωπο, αντιχριστιανικό ή όπως θέλει από κάποιους να χαρακτηριστεί, η εικόνα του σταθμού τον τελευταίο καιρό είναι αυτή:

Δεκάδες «μετανάστες» ξαπλωμένοι σε όλο το μήκος και το πλάτος της αποβάθρας ζουν εκεί, τρώνε, κοιμούνται, λιάζονται, εξυπηρετούν τις καθημερινούς τους ανάγκες, πλένουν τα ρούχα τους και τα απλώνουν στην περίφραξη και γενικά κατάφεραν να γκετοποιήσουν ένα σημαντικό σημείο της εμπορικής και τουριστικής ζωής της πόλης.
Αν αυτή η κατάσταση ήταν στο λιμάνι ή και στο αεροδρόμιο σίγουρα θα είχε βρεθεί λύση αφού συνήθως οι ταξιδιώτες του τρένου είναι λίγο χαμηλότερου οικονομικού επιπέδου…
Μιλάμε και θέλουμε τουριστική ανάπτυξη λες και σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο οι τουρίστες θα πέσουν με το αλεξίπτωτο κατευθείαν στο χώρο κάποιου πανέμορφου ξενοδοχείου.
Δεν είναι σίγουρα λύση η βίαιη απομάκρυνση των ταλαιπωρημένων αυτών ψυχών από τον σταθμό ΑΛΛΑ κάτι πρέπει (επιβάλλεται) να γίνει.
Ήταν που ήταν εμφανισιακά ο σταθμός σε μαύρο χάλι, επικρατεί τώρα και αυτή η κατάσταση και το χάλι έγινε κατάμαυρο.
Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες για να δείξουμε την κατάντια του σταθμού αλλά δεν θα ήταν και το σοφότερο να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τέτοιες εικόνες ντροπής και κατάντιας για την κατά τα άλλα μία από τις ομορφότερες πόλεις της πατρίδας μας.
Υπεύθυνοι κάντε κάτι.
http://alexandroupolisnews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!