tromaktiko: "Eφιάλτης" στην παραλία

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Eφιάλτης" στην παραλία



Στην παραλία της Αγιας Ρουμέλης στην Κρήτη, οι παραθεριστές βρέθηκαν να κολυμπούν "παρέα" με τα λύματα από τον Βιολογικό της Παλαιόχωρας.
Ο παράδεισος της Αγίας Ρουμέλης μετετράπη σε «μυρωδάτη» κόλαση για όσους είχαν την ατυχή- όπως αποδεικνύεται- έμπνευση να περάσουν στην περιοχή λίγες ημέρες απομόνωσης και χαλάρωσης.

Δεκάδες είναι οι τηλεφωνικές καταγγελίες, οι οποίες αναφέρουν ότι η θάλασσα στην περιοχή έχει γεμίσει βοθρολύματα και η κατάσταση είναι αφόρητη.

Να σημειωθεί ότι σχετικές καταγγελίες έχει δεχτεί και η λιμενική αρχή στην περιοχή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απαντήσει που δίνονται στους αγανακτισμένους παραθεριστές είναι ότι «το πρόβλημα είναι γνωστό και προέρχεται από τον βιολογικό καθαρισμό της Παλαιόχωρας».

Το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι γνωστό , σίγουρα δεν «αθωώνει» τους αρμοδίους αλλά κάνει τα πράγματα ακόμα σοβαρότερα. Αρκεί να αναλογιστούν ότι είναι η εποχή που η περιοχή κατακλύζεται από έλληνες και ξένους επισκέπτες , που σίγουρα αντιμετωπίζοντας μία τέτοια κατάσταση θα το σκεφτούν πολύ καλά να επιστρέψουν εκεί.

Cretalive
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!