tromaktiko: Αποπλάνησε ανήλικη μέσω facebook

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αποπλάνησε ανήλικη μέσω facebook



Στην σύλληψη ενός 37χρονου Ελληνα προχώρησε η αστυνομία στο σπίτι του στον Αγιο Στέφανο Αττικής, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.
Την 16χρονη προσέγγισε τον χειμώνα του 2010, ο 37χρονος μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος μαζί με την αναζητούμενη αλλοδαπή φωτογράφο την οδήγησαν σε παραλιακό ξενοδοχείο. Επίσης, αναζητείται και μία αλλοδαπή επαγγελματίας φωτογράφος, η οποία μαζί με τον 37χρονο φωτογράφισαν 16χρονη ανήλικη σε ημίγυμνες στάσεις και ανήρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.
Ειδικότερα, πριν από λίγο καιρό ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας του διαδικτύου είχαν προσεγγίσει την ανήλικη κόρη του και πέτυχαν, εκμεταλλευόμενοι τη νεαρή της ηλικία, να τη φωτογραφήσουν και να την κινηματογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.
Όπως κατήγγειλε, την κόρη του προσέγγισε τον χειμώνα του 2010, ο 37χρονος ημεδαπός, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος μαζί με την αναζητούμενη αλλοδαπή φωτογράφο την οδήγησαν σε παραλιακό ξενοδοχείο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!