tromaktiko: Hyundai getz αναξιόπιστο moter

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Hyundai getz αναξιόπιστο moter



Έχω ενα hyundai getz 1100 cc με πρωτη κυκλοφορια το Νοέμβριο του 2004. Το αυτοκινητο το χρησιμοποιώ ελαχιστα (κοστος βενζινης κυκλοφοριακό) και το εχω μονο για πιο μεγαλες διαδρομές (στην Αθήνα παπάκι).
Εχω κανει μονο 90.000 χιλιόμετρα, η δε συντηρηση του ειναι άψογη. Για να μην σας κουράζω ξεκινησα για διακοπές πηγα Χαλκιδική και στην επιστροφή στα καλα καθουμενα έμεινα... Διάγνωση κομμένος στροφαλοφόρος άξονας, γιατι λεει ξεσφιξε η τροχαλια του στροφαλοφορου και κοπηκε απο τον στροφαλο??? Μα ειναι δυνατον να ξεβιδώνει η τροχαλια του στροφαλου απο μονη της??? Λουρια εχω αλλαξει πριν δυο χρονια, αρα δεν ""ξεχασε""καποιος να βιδωσει καλα την τροχαλια....Αποτελεσμα κοστος πανω απο 2.000 ευρω ....στο συνεργειο, που κατεληξε με την οδικη βοηθεια. Το αυτοκινητο μου ειπαν οτι δεν ειναι το πρωτο με το συγκεκριμενο προβλημα, αλλα πολλα αλλα με αυτον τον κινητηρα.....ζημια 2.000 ευρω σε ενα αυτοκινητο που καινουργιο εχει 9.000 και μεταχειρισμενο ουτε 4.000 ευρω
Ξερω πως δεν προκειται να βρω πουθενα το δικιο μου...Και τελειώνοντας θελω να κανω δυο επισημάνσεις: 1) ποτε ξανα HYUNDAI και 2) οσοι εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο ελέγχο στην τροχαλια εκκεντροφόρου (αυτο το δευτερο θα επρεπε να το ειχε κανει η αντιπροσωπεια).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!