tromaktiko: Απάντηση σε: "Καταγγελία για σεκιουρητάδες στο River Party Νεστορίου-Καστοριάς"

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Απάντηση σε: "Καταγγελία για σεκιουρητάδες στο River Party Νεστορίου-Καστοριάς"



Είμαι μόνιμος κάτοικος Νεστορίου και θέλω να επιβεβαιώσω τα όσα προαναφέρει ο κύριος ή η κυρία.
Η στάση του σεκιουρητάδων είναι προκλητική και σου ζητάνε να αφήσεις την τσάντα σου σε ένα τραπέζι, και ύστερα την ανοίγουν και σε ψάχνουν κυρίως να βρουν καμιά μπύρα ή φαγώσιμα λέγοντας και καλά ότι σε ψάχνουν για λόγους ασφαλείας.

Οι σουβλατζήδες και τυροπιτοπαρασκευαστές μέσα στο χώρο προφανώς έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους σεκιουρητάδες, οι οποίοι ασκούν αστυνομικούς ελέγχους ώστε να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη των ανωτέρω αναφερομένων. Όλη η δουλειά γίνεται για να σε αναγκάζουν να αγοράσεις από μέσα τρόφιμα και ποτά και αυτή η προσπάθεια τους δεν είναι καταδικαστέα, αλλά το θέμα είναι ότι για να το επιτύχουν αυτό όπως αναφέρεται παραπάνω δεν μπορούν να σε ψαχουλεύουν 20χρονα παιδάκια που τα προσέλαβαν και τους είπαν να κάνουν τους σεκιουρητάδες- αστυνομικούς.

Επίσης θα ήθελα να διορθώσω την καταγγελία λέγοντας ότι ο χώρος δεν είναι σε καμιά περίπτωση ιδιωτικός. Απλώς ο δήμος έχει παραχωρήσει την οικονομική του εκμετάλλευση στις συγκεκριμένες εταιρείες για τις μέρες του river party και μόνο. Ο χώρος είναι δημόσιος και μάλλον αυτά που του είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας περί ιδιωτικού χώρου, πρόκειται για μια εκ του πονηρού "άγνοια" του. Οχι βέβαια οτι παίζει και κανά σημαντικό ρόλο ως προς τις παρανομίες που γίνονται.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!