tromaktiko: Standard and Poor's - Κίνα... και ''άγιος ο θεός''..και τώρα όλοι στα αυγά μας!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Standard and Poor's - Κίνα... και ''άγιος ο θεός''..και τώρα όλοι στα αυγά μας!



Εχει κρίση η Αμερική μας λένε τώρα τα μέσα μαζικής εξημέρωσης .Για να κάμψουν την ανθρωπινή συνείδηση, η οποία αμερική ειναι ο κύρια υπαίτιος σε αυτήν την παγκόσμια... καταστροφή της ανθρωπινής αξιοπρέπειας εν καιρό Ειρήνης .
Φωνή Λαού -οργή Θεού..και αφού σου λέει εχει εξοργιστεί όλος ο πλανήτης με τις οικονομικές λεηλασίες τους με το ετσι θελω, και οπως διαφωνεί τον διαλύουν κανονικά, με τα ύπουλα αυτα συστήματα τους όπως οι περιβόητοι οίκοι αξιολογήσεις ,και φυσικα τον ΟΗΕ και ΝΑΤΟ .. και οτι αλλο μπορούν να κάνουν ωστε να κάμψουν την ανθρωπινή συνείδηση οπως προείπαμε , και ακόμα να διαστελλόσουν οσο μπορούν τα γεγονότα υπερ τους .

Ως γνωστόν οτι συμβαίνει γύρο απο τους αμερικάνους ειναι κατι που ειναι προμελετημένο και κονσερβοποιημένο στα μετρα της μαζική εξημέρωση ... μας .

Ετσι για να κάμψουν την οργη του πλανήτη , και να τους αποπροσανατολίσουν , μιλανε και λενε οτι η αμερικη εχει και αυτη κριση σήμερα ! και ετσι ο κόσμος που τρώει τηλεόραση σου λέει ''είδες και η Αμερική εχει και αυτή κρίση ..ας κάτσουμε στα αυγά μας τωρα'''....
πετάνε και ένα το οτι η κομμουνιστική Κίνα δήθεν ελέγχει την οικονομία της Αμερικής ... και ηρέμησαν όλοι οι προοδευτικοί - όλλου του κόσμου ενωθείτε και κλάψτε για την μαμά αμερική ...!!! καταλάβατε τώρα ... που και πως το πάνε .. μιλάμε για πολυ κουτόχορτο ...!

http://metsovitis.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!