tromaktiko: Απάτη από What' s up της Cosmote

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Απάτη από What' s up της Cosmote



Αυτοί στην COSMOTE είναι μεγαλύτεροι απατεώνες τελικά απ’όσο νόμιζα. Έβαλα πριν λίγες μέρες μία κάρτα των 10€ στο κινητό μου και αυτομάτως (όπως γίνεται πάντα) αφαιρέθηκε το...
ποσό των 3,35€ (από τη χρήση της υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου), καθώς και ο φόρος (γύρω στο 1€ και κάτι ψιλά). Συνολικά μου περίσσεψαν περίπου 5,5€. Αρκετά δηλαδή για να αγοράσω το πακέτο των 600 λεπτών ομιλίας και των 300 SMS, κόστους 5€ (παλιότερα μας το έδιναν και τζάμπα και με περισσότερο χρόνο ομιλίας και μηνύματα, αλλά εντάξει, ας πούμε ότι είναι εταιρεία που έχει στόχο το κέρδος και είναι θεμιτό). Πήρα στο 1330 για να το ενεργοποιήσω, αλλά μου έστειλαν μήνυμα ότι δε γινόταν, διότι περίσσευαν ακόμη λεπτά ομιλίας από την προηγούμενη κάρτα που είχα βάλει. Σκέφτηκα ότι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να λήξουν τα λεπτά και να έχω κρατήσει πάνω από 2€ στην κάρτα μου, ούτως ώστε με μία νέα επέκταση υπολοίπου των 3€ να μου περισσέψουν πάνω από 5€ για να μπορέσω να αγοράσω το πακέτο αυτό. Τελικά την πάτησα, όπως φαντάζομαι και πάρα πολύς άλλος κόσμος με την εξής απάτη της COSMOTE: ΔΕΝ μπορείς να κάνεις επέκταση υπολοίπου αν έχεις πάνω από 2€ στην κάρτα σου !!

Πρέπει να έχεις κάτω από 2€, που στην ουσία σημαίνει ότι δε θα μπορέσεις με τίποτα να φτάσεις στα 5€ που απαιτούνται ως ελάχιστο κόστος για την αγορά του πακέτου αυτού ομιλίας και μηνυμάτων, καθώς η επέκταση υπολοίπου (όπως είπα και πριν) σου δίνει μόνο 3€. Έτσι είσαι υποχρεωμένος να βάλεις ξανά κάρτα στο κινητό. Όλα τα έχουν προβλέψει οι απατεώνες, προφανώς για να αναγκάσουν τον κόσμο να κάνει συμβόλαια, καρτοσυμβόλαια κτλ (όπως έκαναν με τον ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, που διπλασίασαν τις τιμές στα εισιτήρια, για να αναγκάσουν ουσιαστικά τον κόσμο να πάρει κάρτες απεριορίστων διαδρομών). Δε θα τους περάσει όμως, θα αλλάξουμε εταιρεία και θα πάμε στην πιο φθηνή και συμφέρουσα, για να καταλάβουν ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν είναι ζώο (και μην ανησυχείτε για το νούμερο, δεν είστε υποχρεωμένοι να το αλλάξετε, το ίδιο μπορείτε να το κρατήσετε και στην άλλη εταιρεία που θα πάτε).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!