tromaktiko: "Είμαστε 18 άτομα για 70 οργανικές θέσεις, πως θα διώξουμε και το 10%;

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Είμαστε 18 άτομα για 70 οργανικές θέσεις, πως θα διώξουμε και το 10%;



Με αφορμή την εγκύκλιο της Ειδικής Γραμματείας ΔΕΚΟ «Πλεονάζον προσωπικό και εργασιακή εφεδρεία», θα θέλαμε να...
καταθέσουμε την άποψή μας σχετικά με την ύπαρξη ή μη πλεονάζοντος προσωπικού.

Το υπάρχον προσωπικό της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε προσελήφθηκε με διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο 2190/1994 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω ΑΣΕΠ.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας, το Οργανόγραμμα της Ο.ΛΗΓ. Α.Ε. προβλέπει 70 θέσεις εργασίας ενώ προς το παρόν στην Εταιρεία εργάζονται 18 άτομα.

Το προσωπικό αυτό καλύπτει τις άμεσες ανάγκες λειτουργίας της εταιρείας, η οποία έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη και κερδοφορία, μη επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό, από την ίδρυσή της έως και σήμερα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. ως η δυναμικότερη και ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση της Ηπείρου, η οποία σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό, αλλάζει ριζικά την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, θα πρέπει να ενισχυθεί με νέο προσωπικό ενόψει της ολοκλήρωσης της Β’ Φάσης του Λιμένα αλλά και της έναρξης των εργασιών για τη Γ’ Φάση.

Επιπρόσθετα, αποδεικτικό της έλλειψης προσωπικού, αποτελούν η έγκριση του αιτήματος της Εταιρείας για πρόσληψη προσωπικού καθώς επίσης και η έγκριση δύο μετατάξεων εκ των οποίων η μία αποφασίστηκε ένα μήνα πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!