tromaktiko: Σκλεναρίκοβα: Θλιμμένη 40αρα μετά τον χωρισμό της

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σκλεναρίκοβα: Θλιμμένη 40αρα μετά τον χωρισμό της



ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ "ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΓΑΛΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Αύριο Σάββατο έχει τα γενέθλιά της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα... (γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1971 στο Μπρέζνο της Σλοβακίας) και δηλώνει ακόμη θλιμμένη από τον χωρισμό της με τον Κριστιάν Καρεμπέ (πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπαικού)

Όπως δήλωσε σε ιταλικό περιοδικό, παρόλο που έχει βρει ήδη τον έρωτα στο πρόσωπο ενός...
Γάλλου επιχειρηματία (πάλι σε Γάλλο έπεσε το κορίτσι) πονάει ακόμα από το χωρισμό της καθώς ο Κριστιάν ήταν ο έρωτας της ζωής της.
Πάντως ο καινούριος έρωτας φαίνεται πως την έχει ανανεώσει αρκετά αφού η σιλουέτα της 39χρονης καλλονής συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Κλείνει τα 40 το Σάββατο ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία.

Ποιοι είναι οι λόγοι για το διαζύγιο Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ
Τον Μάρτιο έσκασε η βόμβα για το διαζύγιο Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ.
Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα υποστήριξε ότι τα συχνά επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιούσαν πολύ συχνά και οι δύο και ο χρόνος που έπρεπε να περάσουν μακριά ο ένας από τον άλλο, τους οδήγησαν τελικά στο χωρισμό. "Από το 2005 βλεπόμασταν ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ’ ό,τι περιμέναμε. Δεν είχαμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας έπρεπε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις", παραδέχθηκε πριν από μερικούς μήνες η Αντριάνα.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, από τη πλευρά του περιορίστηκε να δηλώσει: "Χώρισα με την Αντριάνα, είναι αλήθεια".
Οι πληροφορίες λένε ότι τρίτα πρόσωπα είχαν εισβάλει στη σχέση του ζευγαριού, καθώς τόσο η Αντριάνα όσο και ο Κριστιάν είχαν βρει παρηγοριά σε άλλες αγκαλιές.Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!