tromaktiko: Πόσο «οικονομικοί» θα είναι;

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο «οικονομικοί» θα είναι;



Σμιθ, Λόγκαν καλούνται να γίνουν «οικονομικοί» για τον Εξάστερο, αφού δύσκολα θα κάνουν μεμιάς τον κόσμο να λησμονήσει Ντρου, Φώτση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «οικονομία» της ομάδας μπάσκετ. Ο Ντέιβιντ Λόγκαν δεν έχει το βαρύ όνομα του Νίκολας, ο οποίος ήρθε στην ομάδα έχοντας παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πιο ανταγωνιστικές ομάδες (Εφές Πίλσεν, Μπενετόν) σε σχέση με την Πρόκομ που ξεχώρισε ο πρώτος.

Ωστόσο πέρσι ο Ντρου έκανε μέτρια σεζόν για την κλάση του, ειδικά στα ελληνικά πλέι οφ και στη Βαρκελώνη ήταν άφαντος, μ' εξαίρεση κάποια μεγάλα σουτ που έβαλε στον τελικό με τη Μακάμπι. Ο Λόγκαν έρχεται διψασμένος ν΄ αποδείξει πράγματα, είναι εξαιρετικός σουτέρ, πιο κοντός και χειρότερος αμυντικός απ' τον προκάτοχό του.

Το μεγάλο στοίχημα είναι ο αντι-Φώτσης, με τον Στίβεν Σμιθ να δίνει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, χωρίς να έχει την επιρροή του «Μπάτμαν» στ' αποδυτήρια, ούτε την προσωπικότητά του. Στη θέση «4» θα χρειαστεί δουλειά για να μη φανεί το κενό του Ιλισιώτη άσου, αφού ο Τσαρτσαρής κουβαλά άλλον ένα χρόνο στη πλάτη, Καϊμακόγλου, Πατ Καλάθης δεν είναι καθαρόαιμοι «πάουερ», ασχέτως αν έχουν το ύψος να παίξουν πιο κοντά στη ρακέτα. Ο κορμός ωστόσο του πρωταθλητή Ευρώπης παραμένει ίδιος και στην Ελλάδα είναι φαβορί να τα σαρώσει πάλι όλα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!