tromaktiko: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα



Στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/09) ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας από χτες όταν και συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου.

Δύο ερήμην καταδίκες εκκρεμούσαν εις βάρους του Μάκη Ψωμιάδη από δικαστήρια της Καβάλας, ο οποίος συνελήφθη χθες στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι της Νότιας Αττικής. Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας μάλιστα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών ενώ πρόκειται να απολογηθεί για την υπόθεση των στημένων, αύριο στις 10.30 το πρωί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Έθνος» από τις δύο εκκρεμούσες καταδίκες αφορά ποινή φυλάκισης για χρέη στο Δημόσιο και η δεύτερη τρίμηνη ποινή που του επιβλήθηκε για υγειονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε κατάστημα που διατηρούσε στην πόλη της Καβάλας. Και για τις δύο καταδίκες, ο κ.Ψωμιάδης άσκησε έφεση. Επιπλέον, σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι είχε νοικιάσει το επίμαχο σπίτι στο Μαύρο Λιθάρι με κριτήριο ότι ήταν σε κοντινή απόσταση από το δικό του και από εκεί προετοίμαζε την παράδοση του στον ανακριτή κ. Κασσίμη την Δευτέρα.

Επιπρόσθετα, τόνισε πως γνώριζε ότι ο ανακριτής θα απουσίαζε αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Καβάλα, αμφισβητεί το κατηγορητήριο σε βάρος του και στην συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου αναρωτήθηκε πως θα μπορούσε να είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με τον γιο του και τον προπονητή της ομάδας. Υποστήριξε επίσης ότι όλες οι συνομιλίες του που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, έχουν γίνει μετά και όχι πριν από τους επίμαχους αγώνες.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!