tromaktiko: Μήνυμα προς το ΛΑ.Ο.Σ.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα προς το ΛΑ.Ο.Σ.



Κύριε Καρατζαφέρη, κύριε Γεωργιάδη, κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ. σας ακούω να λέτε τώρα τελευταία ότι θα κυβερνήσετε αυτό τον τόπο...
από το στόμα του κύριου Καρατζαφέρη. Ακούω τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι θα κάνει το παν ,αυτός και το κόμμα του για να μην  περάσουν αυτά τα δυσβάσταχτα χαράτσια. Σας απαντώ εγώ ότι εδώ και αρκετό καιρό θα έπρεπε εσείς και όλη η αντιπολίτευση  να απέχετε από το κοινοβούλιο ζητώντας εκλογές εδώ και τώρα , διότι η κυβέρνηση αυτή είναι παράνομη! Για τον λόγο ότι
δεν εφαρμόζει το πρόγραμμα , για το οποίο ο λαός τους ψήφισε. Θα έπρεπε να είχατε ζητήσει σε συνδυασμό και με την αποχή σας   από το κοινοβούλιο να επέμβει ο πρόεδρος της δημοκρατίας και να ζητήσει εκλογές.Αυτά έπρεπε να είχατε κάνει αν πραγματικά  ενδιαφέρεστε για τον λαό, για τους Έλληνες πολίτες και για αυτήν την χώρα και όχι για την καρέκλα.
Αν δεν το κάνετε στις αμέσως επόμενες ημέρες, θα είστε χειρότεροι από αυτούς που κυβερνάνε..εσείς και όλη η αντιπολίτευση!
Όταν ο λαός εξεγερθεί , άντε εσείς να του πείτε μετά ότι εσείς προσπαθήσατε να μην περάσουν τα μέτρα αυτά. Θα σας κρεμάσουν όλους  στο Γουδί.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!