tromaktiko: Ξηλώνεται σπείρα διαρρηκτών στη Λεμεσό

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ξηλώνεται σπείρα διαρρηκτών στη Λεμεσό



Σπείρα αποτελούμενη από τρία τουλάχιστον άτομα τα οποία δεν άφησαν σπίτι για σπίτι χωρίς να το διαρρήξουν στην περιοχή της Λεμεσό και της Πάφου, φαίνεται να έχει...
εξαρθρώσει η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη δυο αλλοδαπών ενώ καταζητείται και ένας Ελληνοκύπριος ο οποίος περιλαμβάνεται στους σεσημασμένους του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Το ξήλωμα της σπείρας άρχισε από την Πάφο όταν την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος αιτητής πολιτικού ασύλου, μετά τον εντοπισμό στο διαμέρισμα όπου διέμενε μεγάλης ποσότητας ηλεκτρονικών συσκευών που αποτελούσαν προϊόντα κλοπών. Στη διάρκεια της κράτησης του υπόπτου ο οποίος δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να εξηγήσει την ακριβή προέλευση των κλοπιμαίων, προέκυψε μαρτυρία και εναντίον 23χρονου από την Ιορδανία και 30χρονου Ελληνοκύπριου. Ο πρώτος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων από το ΤΑΕ Πάφου οι δυο συλληφθέντες παραλήφθηκαν χθες από την Αστυνομία Λεμεσού. Όπως προέκυψε μέσα από τις έρευνες, οι κλεμμένες συσκευές προέρχονται από διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν κυρίως στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στο διάστημα 17-24 Αυγούστου. Οι δυο αλλοδαποί αρνούνται κάθε ανάμειξη στις διαρρήξεις δίνοντας κάποιες δικαιολογίες για την ύπαρξη των κλοπιμαίων. Σε ό,τι αφορά τον τρίτο ύποπτο, εξακολουθεί να αναζητείται με ένταλμα σύλληψης ενώ θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που παραμένουν ανεξιχνίαστες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!