tromaktiko: «Η χώρα έπρεπε να πάρει αυτό το πικρό χάπι»

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Η χώρα έπρεπε να πάρει αυτό το πικρό χάπι»



Μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Παύλος Γερουλάνος υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι σήμερα λαμβάνονται αποφάσεις που θα έπρεπε να είχε ληφθεί πολλά χρόνια πριν.
Επεσήμανε την αντιφατική εικόνα που παρουσιάζεται πολλές φορές στην Ευρώπη ως προς την ανάγκη στήριξης ή όχι της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «παρόλες από ευρωκράτες», την ώρα που η Γερμανική βουλή ψηφίζει τη στήριξη προς τη χώρα μας και άρα και προς το ευρώ.
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μίλησε για «τεράστιο κατόρθωμα του πρωθυπουργού» αναφερόμενος στα αποτελέσματα που έχουν οι επαφές του στο εξωτερικό για τη στήριξη του ενιαίου νομίσματος, ενώ απέρριψε τα περί εκλογών σημειώνοντας ότι «ο κόσμος αντιδρά στα μέτρα. Ξέρει, όμως, ότι η χώρα έπρεπε να πάρει αυτό το πικρό χάπι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε άλογο στη μέση του ποταμού. Δεν χρειάζεται μία αδύναμη κυβέρνηση, γιατί -ξέρετε τι λένε;- μία καμήλα είναι ένα άλογο φτιαγμένο από επιτροπή» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με την εικόνα της κυβέρνησης και τις συνεχείς συγκρούσεις υπουργών υποστήριξε ότι είναι λογικό να υπάρχουν τριβές και διαφωνίες από τη στιγμή που λαμβάνονται αποφάσεις που καμία κυβέρνηση δεν έλαβε εδώ και δεκαετίες.

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!