tromaktiko: Νοκ άουτ Βαλμπουένα - Ζινιάκ!

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Νοκ άουτ Βαλμπουένα - Ζινιάκ!



Δύο σημαντικές απουσία αναμένεται να έχει η Μαρσέιγ κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Ματιέ Βαλμπουενά λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί θα αναγκαστεί να μείνει στον πάγκο και ο Μόργκαν Αμαλφιτανό που είχε βρεθεί στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό στόχαστρο θα πάρει τη θέση του ενώ εκτός ομάδας θα μείνει και ο Ζινιάκ!

Mια σημαντική απουσία έχει η Μαρσέιγ και αυτή έχει να κάνει με τον Ματιέ Βαλμπουένα. Ο Γάλλος μέσος των Μασσαλών, τραυματίστηκε στο ματς με τη Ρεν και όπως φαίνεται δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ως βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό κι έτσι θα μείνει στον πάγκο.

Τη θέση του μάλιστα, βάσει των τελευταίαων εξελίξεων αναμένεται να πάρει ο Μόργκαν Αμαλφιτανό. Ο 26χρονος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στη Λοριάν είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έξω και ο Ζινιάκ

Εκτός ομάδας αναμένεται να μείνει και ο Ζινιάκ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Έτσι, πλέον οι διαθέσιμοι επιθετικοί είναι ο Λοϊκ Ρεμί, και ο Τζόρνταν Αγιού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!