tromaktiko: Το εσωτερικό χάος μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ, δήλωσε η Αννα Διαμαντοπούλου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το εσωτερικό χάος μπορεί να μας βγάλει από το ευρώ, δήλωσε η Αννα Διαμαντοπούλου



Προειδοποίηση ότι στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα αρνητικά σενάρια είναι ανοιχτά - συμπεριλαμβανομένου της εξόδου από την Ευρωζώνη, απηύθυνε η...υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Δευτέρα. Παράλληλα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή. Και οι δύο απέρριψαν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Συγκεκριμένα, η Αννα Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Σταθερά θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές» και τόνισε: «Εάν οδηγηθούμε σε εσωτερικό χάος και ο χρόνος φεύγει χωρίς ισορροπία, όλοι οι κίνδυνοι είναι ανοιχτοί, ακόμη και ο κίνδυνος ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ».

Η υπουργός παραδέχτηκε ότι οι ρυθμοί της κυβέρνησης θα μπορούσαν να ήταν ταχύτεροι, ωστόσο τόνισε ότι η κοινωνία, κόντρα στη λογική της, τα αλλάζει όλα και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης επισήμανε πως «Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι το αδιέξοδο θα υπάρξει εάν βγουμε από το ευρώ».

Επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ΝΔ, λέγοντας: «Αυτοί που θέλουν να επιστρέψουμε στην δραχμή είναι εκείνοι που έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω και θέλουν να έχουν μεγαλύτερα κεφάλαια.

»Και υποστηρίζονται από εκείνους που θέλουν να αποτύχει η κυβέρνηση. Τη ΝΔ. Είναι ανιστόρητοι, διέλυσαν την Ελλάδα και βγάζουν γλώσσα, οι ίδιοι φαύλοι που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση» υπογράμμισε ο κ.Καρχιμάκης.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!