tromaktiko: Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντας

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντας



Αυτό το κίνημα δέν πληρώνω ρε παιδιά γιατί δεν το μεγαλώνουμε λιγάκι. Όχι μονό για τα διόδια.Τώρα να σας πώ την ιστορία μου είναι και λίγο βαρετό και δέν κάνει να κλαιγόμαστε.Το θέμα είναι οτι δέν εχω δουλεία όποτε δέν έχω να πληρώσω.Τί ακριβώς δηλαδή πρέπει να κάνω;ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΜΕ!!!
Δεν είμαι τσάκαλος στα λεφτά τι να κάνω.Δηλαδή ψωμί θα τρώνε τώρα μόνο αυτοί που έχουν ταλέντο να βγάζουν λεφτά.Εγώ μια δουλίτσα έκανα και δέν με ενδιέφερε να έχω πολλά.Έχω αλλού τα μυαλά μου.Αμα δέν μπορείτε να εξασφαλίσετε νορμάλ διαβίωση για όλους τους Έλληνες, τότε κλείστε το τώρα το μαγαζί.

Συμφωνώ απόλυτα πώς οι έξυπνοι άνθρωποι που έχουν ταλέντο στις επιχειρήσεις, να βγάζουν λεφτά.Αλλά πώς θα γίνει;Εμείς οι υπόλοιποι τι θα κάνουμε;

Προυπόθεση λοιπόν να πληρώνεις ειναι να έχεις. Και γώ δέν έχω.Τώρα πώς τα καταφέρατε και κάνατε 30αρηδες άντρες να μήν έχουν μία, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Λοιπόν λεφτά δεν υπάρχουν. Όποιος απο την κυβέρνηση θέλει, ελευθερα να πάρει μια εφημεριδα και να ψάξει για δουλεία για μια βδομάδα.Αν βρεί δουλεία θα τον πληρώσω και γω.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!