tromaktiko: Ανακοίνωση και πληρεξούσιο...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση και πληρεξούσιο...



Ο Σαουδάραβας επενδυτής του Τριφυλλιού, όπως δήλωσε ο Τσάκας, θα στείλει σήμερα το πληρεξούσιο και την εξουσιοδότηση μέχρι τελικής υπογραφής(!) στον Έλληνα νομικό του εκπρόσωπο, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σαουδάραβας επενδυτής του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να στείλει σήμερα έγγραφο το οποίο θα εξουσιοδοτεί τον Παναγιώτη Πετρόπουλο να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τελικής υπογραφής (!) και να προχωρήσει με την μεταβίβαση των μετοχών του Γ.Βαρδινογιάννη που βρίσκονται σε δικηγορικό γραφείο, βάσει των κατευθύνσεων που θα λάβει από τον 26χρονο πρίγκηπα.

Επιπλέον, ο νομικός σύμβουλος του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Χαλέμπ Κακτάνι, θα είναι εκείνος που θα μεταφέρει τις εντολές του πρίγκιπα στον Έλληνα δικηγόρο και θα αναλάβει να ενημερώνει τον επενδυτή για όλες τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.

Τέλος, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αναμένεται σήμερα να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά του πρίγκηπα, ο οποίος θα ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα και θα αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει από την στιγμή που θα πάρει στα χέρια του το 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!