tromaktiko: Δείτε καθαρά...

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε καθαρά...



Είναι ιδέα μου, ή όλα όσα συμβαίνουν σήμερα σε Ελλάδα και Mεσόγειο, ξεκίνησαν ξαφνικα; Ενω χρωστούσαμε ότι χρωστάμε και σήμερα, ενώ δεν ακουγόταν παρά ψίθυροι περί...
κοιτασμάτων πετρελαίου ή αερίου, ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω και είμαστε στο χείλος της χρεοκοπίας και πρέπει να δανειστούμε και να καταχρεωθούμε σαν κράτος, αλλά περισσότερο, σαν έθνος!?
Μήπως , λέω μήπως, όλα ξεκίνησαν όταν ο Καραμανλής (που ομολογουμένως τόσο απότομα σώπασε και εξαφανίστηκε), όταν έκανε την ενεργειακή συμφωνία με τους Ρώσους, και ένα γενικό άνοιγμα προς την εκεί μεριά, μπήκε στο μάτι μερικών από την άλλη μεριά του ατλαντικού?
Μήπως είναι τυχαίο ότι κακήν-κακώς βγήκε ο ΓΑΠ, που τυγχάνει φίλος των από την άλλη μεριά του ατλαντικού, και έφερε τα πάνω κάτω, ξεκινώντας τον ενεργειακό χορό? Πείτε με οπαδό των θεωριών συνωμοσίας, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι οι από εκεί , υποσχέθηκαν στον ΓΑΠ πρωθυπουργία, με αντάλλαγμα να κάνει ότι ακριβώς κάνει ως σήμερα. Έχουν ποτίσει τον κόσμο με τόσο δηλητήριο και τόσες πολλές αφορμές για να τσακωνώμαστε μεταξύ μας , για να μην βλέπουμε καθαρά τι συμβαίνει. Ούτε το κάπνισμα τους ενδιαφέρει, ούτε το δημόσιο. Θέλουν μακροπρόθεσμα να φέρουν το λαό μας σε εξαθλίωση και οικονομική υποδούλωση , για να εκμεταλλευτούν ανενόχλητοι τα κοιτάσματά ΜΑΣ!!
Κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας , χωρίς ντροπή, χωρίς δισταγμό. Μας θέλουν με σκυμμένο κεφάλι και παθητικούς. ΠΟΙΟΥΣ?? ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ? Νομίζουν ότι είναι ασφαλείς, αλλά θα την φάνε από οκτάιντσο!!Μολών λαβέ ρε!!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ αδέρφια και δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Δεν είναι τυχαίο το ότι είμαστε στο επίκεντρο της μεσογείου, των Βαλκανίων, του κόσμου αυτή τη στιγμή. Θα μας εξαθλιώσουν, και θα καταστέψουν το μέλλον όλων μας, για ένα κομμάτι ενεργειακής πίτας.......
Μερικές φορές αναρωτιέμαι , μάλλον υπάρχει Διάβολος, γιατί αν υποθέσουμε ότι όντως υπάρχει, κάνει την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε...Καταστρέφει αργά και σταθερά, χωρίς να το πολυπάρουμε πρέφα, ηθικές αξίες, οικογένεια, τιμή, περηφάνια, καλοσύνη, αγάπη.
Γι' αυτό είναι υποχρέωσή μας, να δούμε καθαρά, και να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, ότι είχαμε και έχουμε ιερό και όσιο σε αυτόν τον τόπο.
ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!