tromaktiko: «Θέλουμε δυνατό άξονα!»

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλουμε δυνατό άξονα!»



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισημαίνει διαρκώς προς τους συνεργάτες του ότι ο Θρύλος έχει ανάγκη από έναν δυνατό άξονα κόντρα στην Μαρσέιγ και γι' αυτό σκέφτεται σοβαρά να παίξει με τρία αμυντικά χαφ.

Ο Βαλβέρδε σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους συνεργάτες του ότι «θέλω έναν δυνατό άξονα για τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Χρειαζόμαστε ένα κέντρο που να τρέχει πολύ, να πιέζει, να κόβει και να βγάζει σωστά παιχνίδι». Έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει στον άξονα τους Μακούν, Φέισα και Μοντέστο.

Μοιραία θα παίζουν τρία αμυντικά χαφ με τον Μοντέστο να είναι μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Οι Μακούν και Φέισα θα βρίσκονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θα ανεβαίνουν όσο πιο ψηλά χρειάζεται. Εάν γίνει αυτό ο Φουστέρ θα μετατοπιστεί στις πτέρυγες και ένας εκ των Γέστε, Φετφατζίδη θα καλύψει την άλλη πλευρά.

Πέραν τούτου είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Τζιμπούρ να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Εφόσον ο έμπειρος φορ ξεκινήσει βασικός τότε ο Μιραλάς θα πάει μαζί με τον Φουστέρ στα άκρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!