tromaktiko: Θεοφάνους-Λάτσιος, όλα καλά μεταξύ τους

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Θεοφάνους-Λάτσιος, όλα καλά μεταξύ τους



O Γιώργος Θεοφάνους ξέρει να δημιουργεί κόντρες και μετά να τις σβήνει σα να μην έχει συμβεί τίποτα.
Αυτή τη φορά ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ καμία κόντρα με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, ξεκαθαρίζονται ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις
Αιτία της κόντρας ήταν η ακύρωση μια πρόσκλησης του συνθέτη στο Elatte προκειμένου να μιλήσει για το μουσικό του εργαστήρι. Τότε του είπαν ότι δεν γίνεται να μιλήσει γι αυτό γιατί έρχεται σε κόντρα με το Fame studio του σταθμού. Ο Γιώργος Θεοφάνους εκνευρίστηκε και τότε είχε μιλήσει ειρωνικά για το όλο ζήτημα με αποτέλεσμα να ειπωθεί ότι υπήρξε καβγάς ανάμεσα στον συνθέτη και τον Γιάννη Λάτσιο. Τώρα λοιπόν σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκαθάρισε " Δνε είχα ποτέ κόντρα με τον Γιάννη αντιθέτως έχουμε εξαιρετικές σχέσεις"

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και άλλους καλλιτέχνες: «Διαφωνούν οι άνθρωποι και συμφωνούν. Δεν μπορούν να συμφωνούν πάντα. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τσακώθηκα. Ρώτα τον Αντώνη (Ρέμο) και τον Πασχάλη(Τερζή). Τσακωθήκαμε ποτέ;» είπε.
Για τους τραγουδιστές που είναι στα πρώτα τους βήματα, σχολίασε : «Μόνο η Καλομοίρα κατάφερε να κρατήσει λίγο. Και πάλι δισκογραφικά δεν έκανε νομίζω και σπουδαία πράγματα». Αργότερα πρόσθεσε και την άποψή του για την Ήβη Αδάμου: «Πιστεύω πως είναι αστέρι, αλλά απογοητεύτηκα λίγο που την είδα σε παραλιακό μαγαζί της Αθήνας», ενώ κατέληξε πως δεν είναι δυνατόν να κάνουν όλοι οι νέοι καλλιτέχνες καριέρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!