tromaktiko: Η ευχή του Μακούν και η... Μαρσέιγ!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ευχή του Μακούν και η... Μαρσέιγ!



Έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση του Champions League με τον Ολυμπιακό είναι ο Ζαν Μακούν, την ώρα που ο Καμερουνέζος μέσος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερο... πρόβλημα προσαρμογής και έχει αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Καμερουνέζος μέσος δεν διστάζει να εκφράσει την ικανοποίησή του στο κοντινό του περιβάλλον για τον τρόπο που λειτουργεί ο Ολυμπιακός, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα:

«Είναι απίστευτο πόσοι καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές έχουν παίξει στον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Χαίρομαι που βάζω και γω το όνομά μου σε αυτή τη λίστα», ήταν η ατάκα του Μακούν όταν είδε τον Ριβάλντο, τον Καρεμπέ και τον Ζιοβάνι σε φωτογραφίες με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ο Μακούν φαίνεται να ξεχνά την άσχημη εμπειρία που έζησε στο αγγλικό πρωτάθλημα και δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού:

«Όπως φάνηκε δεν μου ταίριαζε το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν πήγε τίποτα καλά από την αρχή. Ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα εδώ».

Τέλος, όπως τονίζει ο Καμερουνέζος άσος στο κοντινό του περιβάλλον, ο 28χρονος μέσος το ματς με τη Μαρσέιγ θέλει ιδιαίτερη προσοχή για τον Ολυμπιακό, αφού οι Γάλλοι μπορεί να είναι πεσμένοι, είναι όμως πολύ δυνατή ομάδα:

«Θέλω να το ζήσω αυτό. Μακάρι να δώσουμεχαρά στον κόσμο μας σε αυτό το παιχνίδι. Η Μαρσέιγ δεν είναι στα καλύτερά της κι αυτό φαίνεται. Από την άλλη όμως είναι... Μαρσέιγ. Είναι πάντα μεγάλη ομάδα και επικίνδυνη».
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!