tromaktiko: Αποκλειστικό:Ο Βασίλης ξύπνησε από το κώμα. Νέα στοιχεία από την δολοφονία της Μπρίτανι Νικόλ Κέλε στο Αμβούργο

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικό:Ο Βασίλης ξύπνησε από το κώμα. Νέα στοιχεία από την δολοφονία της Μπρίτανι Νικόλ Κέλε στο Αμβούργο



Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής από το Αμβούργο.
Αποκλειστικά μόνο στο report24.gr έρχονται νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την δολοφονία της άτυχης 23χρονης Αμερικανίδας στο ξενοδοχείο «Βίσμαρκ» στο Αμβούργο. Ποια η εξέλιξη με την υγεία του φερόμενου δράστη από την Σπάρτη φοιτητή Βασίλη. Που σπούδαζε και τι σχέση υπήρχε μεταξύ των δύο νέων.
Τι λένε οι αρχές και τι δηλώνει ο δικηγόρος του Έλληνα.
Αποκλειστικά μόνο στο report24.gr από τον ανταποκριτή μας στο Αμβούργο
Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο report24.gr από το παγωμένο Αμβούργο είναι όντως αποκαλυπτικές. Ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 23χρονης Μπρίτανη Νικόλ Κέλε στο ξενοδοχείο «Βίσμαρκ» Βασίλης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ξύπνησε από το κώμα.
Οι θεράποντες γιατροί μιλάνε για μια σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ενώ δεν γνωρίζουν αν ακόμα μπορεί να δώσει κατάθεση στις αρχές.
Οι πληροφορίες που συλλέγει ο ανταποκριτής του report24.gr από το Αμβούργο και βάση των αρχών μπορούν να δοθούν στην δημοσιότητα είναι ότι ο Σπαρτιάτης φοιτητής είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Υπολογιστών ενώ έκανε μεταπτυχιακό πάνω στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το στοιχείο των σπουδών του δίνεται στην δημοσιότητα διότι σε παρόμοιο κλάδο είχε στρέψει και την προσοχή της η άτυχη 23χρονη για να σπουδάσει στο Αμβούργο. Αυτό κάνει τις αρχές να πιστεύουν και έρχεται ακόμα πιο κοντά το σενάριο πως οι δύο νέοι δεν γνωρίστηκαν τυχαία αλλά υπήρχε γνωριμία από παλαιότερα.
Ο Γενικός Εισαγγελέας Γουίλιαμ Μόλερ σημείωσε πως ο ασθενής έχει ξυπνήσει από το κώμα από την Κυριακή αλλά δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Του έχουν γίνει κάποιες απλές ερωτήσεις για να τεστάρουν τα αντανακλαστικά του και πιστεύουν πώς μέρα με την ημέρα η κατάστασή του θα βελτιώνεται. Επίσης τόνισε πως το ένταλμα σύλληψης παρόλο που έχει εκδοθεί δεν του έχει απαγγελθεί ακόμα καθώς πρέπει πρώτα να δοθεί μια πρώτη κατάθεση. Στην ουσία είναι περιφρουρούμενος αλλά όχι κρατούμενος.
Το μοιραίο βράδυ οι μάρτυρες κατέθεσαν πως οι δυο νέοι επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο «Βίσμαρκ» όπου διέμεναν και αποσύρθηκαν στο δωμάτιο τους 5216. Μετά από ώρα ο νεαρός αποχώρησε από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο πέφτοντας από 12 μέτρα ύψος με σκοπό να αυτοκτονήσει. Αυτό το χρονικό περιθώριο είναι το κλειδί για την εξιχνίαση από της αρχές. Τι ειπώθηκε στο δωμάτιο. Τι ήταν αυτό που οδήγησε όπως όλα δείχνουν το νεαρό να σκοτώσει με 30 μαχαιριές την άτυχη κοπέλα.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Αντρε Σκοεπφιλ τονίζει πως ακόμα δεν μπορούμε να του υποβάλουμε ερωτήσεις για εκείνο το βράδυ αν δεν αισθανθεί λίγο δυνατός για να μπορεί να αντέξει διανοητικά και σωματικά το βάρος των ερωτήσεων. Είμαστε εδώ και περιμένουμε, σημείωσε.
Οι γονείς του νεαρού που έφθασαν στο Αμβούργο από την πρώτη στιγμή είναι συντετριμμένοι. Από την μία μεριά βλέποντας τον γιό τους σε αυτή την κατάσταση και από την άλλη μεριά μην μπορώντας να πιστέψουν πώς ο γιός τους μπορεί να έχει πράξει ένα τέτοιο σκληρότατο έγκλημα.
Επίσης έχουν βάλει να τους εκπροσωπεί δικηγόρος από το Αμβούργο που μιλάει και Ελληνικά ο οποίος κινεί όλες τις διαδικασίες με τις αρχές και τους ενημερώνει ενώ προσπαθεί και ο ίδιος να συλλέξει πληροφορίες για το περιστατικό.
Στο ξενοδοχείο «Βίσμαρκ» προσπαθούν να ξεχάσουν το περιστατικό ενώ το δωμάτιο 5216 δεν υπάρχει πια. Οι αρμόδιοι φρόντισαν να αλλάξουν τον αριθμό και να του κάνουν μια ριζική ανακαίνιση. Υπάρχουν και σκέψεις να κλειδωθεί μια για πάντα το συγκεκριμένο δωμάτιο.
Το report24.gr αποκλειστικά θα σας ενημερώσει με ότι νεότερο για την υπόθεση

.www.report24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!