tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ: Επιστρέφει ακάθεκτα ο κομματισμός"

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ: Επιστρέφει ακάθεκτα ο κομματισμός"



Αυτά να τα πείτε στους "συναδέλφους" σας ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ που όταν τόλμησε ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί τον σάπισαν στο ξύλο...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_8611.html) υπό τις εντολές του κ. Παπουτσή και του κ. Οικονόμου των οποίων την ευαισθησία επικαλείστε.
Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι είναι ικανοί να σαπίσουν και εσάς στο ξύλο, τους συναδέλφους τους, αν χρειαστεί, πάντα με τις εντολές των κυρίων αυτών.
Ο απλός κόσμος δεν έχει τίποτα να χωρίσει μαζί σας, ίσα ίσα που θέλουμε μια αστυνομία αδιάφθορη, ικανή και καλοπληρωμένη, αλλιώς δεν τσουλάει η χώρα.
Αποφασίστε όμως και εσείς τελικά, με ποιανού το μέρος είστε.
Γιατί αν θέλετε να ταυτίζεστε με τους συναδέλφους σας που "μεσουράνησαν" στα γεγονότα της 28 και 29 Ιουνίου, τα σχόλια είναι περιττά.
Πάρτε θέσεις, πείτε στους συνδικαλίστές σας να λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους εκτός αν είναι τίποτα "πουλημένοι" και όλοι μαζί σας είμαστε.
Συγγνώμη όμως, αλλά για τις δύο κατηγορίες συναδέλφων σας που προανέφερα, και να πάει ο μισθός τους στα 200 ευρώ ειλικρινά δε θα με απασχολήσει καθόλου.
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!