tromaktiko: Απάντηση: Είμαστε Έλληνες ρε;

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση: Είμαστε Έλληνες ρε;



Ν'αγιάσει το στόμα σου ευφυή άγιε άνθρωπε! Εγώ μια ερώτηση να κάνω: Οκ, κυβέρνηση δεν...(αφορά: Είμαστε Έλληνες ρε;) έχουμε, είναι εξ' αρχής πουλημένη. Αντιπολίτευση δεν έχουμε, ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι ο Σαμαράς σιγοντάρει και τώρα που βλέπουν οι Αμερικάνοι ότι το Τζορτζ δεν τραβάει θα τον αντικαταστήσουν με τον κολλητό του να συνεχίσει. Και ερωτώ: 1: Πρόεδρο Δημοκρατίας έχουμε; Πού είναι; Τί κάνει; Του ζητάμε απελπισμένα να διαλύσει τη βουλή να δούμε τι θα κάνουμε.

2: Δε σχολιάζω τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και της ΝΤΟΡΑΣ. Έλεγα πριν καιρό να ψηφίσω ΛΑΟΣ αλλά όταν υπέγραψαν το μνημόνιο απέδειξαν ότι η λέξη "ΠΑΤΡΙΔΑ" πολύ απλά δεν υπάρχει για δαύτους.

Αριστερά έχουμε; Τι κάνει; Κυρα Λιάνα μου, δεν είμαστε στο '/85 και δεν πιάνουν τα κολπάκια με τις φρατζόλες. Αλέξη μου, πολύ απλά δε σε πιστεύω, όσο και να γαβγίζεις. Μια λύση υπάρχει για σας.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Μόνο έτσι το σώζετε. Αν δεν το κάνετε αυτό είστε απλά εικονική αντιπολίτευση και χειρότεροι από την υπάρχουσα κυβέρνηση. Εμείς δεν ξεχνάμε. Και όλο και περισσότερος κόσμος που ΤΑ' ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ, όπου και να πάω όλοι, μετά το ΓΑΠ και τη συμμορία του, βρίζουν εσάς, που γαβγίζετε αλλά δε δαγκώνεται. Ευτυχώς η αριστερά μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, να ξέρουμε τί θα μας περίμενε και από αυτούς. Αμα δεν τους βγαίνανε τα νούμερα μάλλον θα σας βάζανε να ψηφίσετε κι εσείς Μεσοπρόθεσμο, ε; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Αιντε παίξτε με καμιά φρατζόλα πάλι και αφήστε μας στον πόνο μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!