tromaktiko: Γαύδος: Μετά τους υπαλλήλους, ξεμένει και από νερό

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γαύδος: Μετά τους υπαλλήλους, ξεμένει και από νερό



Αλυσιδωτά προβλήματα έχει προκαλέσει στον ακριτικό Δήμο Γαύδου το πρόβλημα που προέκυψε με τα δρομολόγια πλοίων από τα οποία αφαιρέθηκαν τα... πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας και τα οποία μετέφεραν ανθρώπους και αγαθά στο νησί. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ο εγκλωβισμός 25 επισκεπτών στο νησί, όπως δήλωσε μιλώντας στην aftodioikisi.gr o δήμαρχος Γαύδου Στρατής Λαμπάκης, ενώ η δημοτική σύμβουλος του νησιού Ευαγγελία Καλλίνικουσημείωσε -επίσης στην aftodioikisi.gr- πως δεν υπάρχει πετρέλαιο. Μάλιστα, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο να μην έχει νερό το νησί (το αντλιοστάσιο κινείται με πετρέλαιο).

Ο δήμαρχος Γαύδου κατευθύνεται αυτήν την ώρα προς τα Χανιά προκειμένου να συναντήσει τους υπευθύνους, ώστε να δοθεί μια λύση στο θέμα.

Τραγική είναι η κατάσταση και στο θέμα των απορριμμάτων, καθώς ούτε το απορριμματοφόρο που πήγαινε κάθε 3 ημέρες από τα Χανιά για να τα σκουπίδια δεν μπορεί να «φτάσει» Γαύδο λόγω νηογνώμονα, με αποτέλεσμα εδώ και 8 ημέρες να μη γίνεται η αποκομιδή και να έχει γεμίσει το νησί, από τα σπίτια μέχρι τα καταστήματα, σκουπίδια.

Να σημειωθεί πως ανάλογα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων παρατηρούνται και στις περιοχές του Λουτρού και της Αγίας Ρουμέλης εξαιτίας και πάλι του... νηογνώμονα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!