tromaktiko: Ντόρα: «Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή»

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ντόρα: «Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή»



Με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο η Ντόρα Μπακογιάννη διέψευσε σενάρια και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία... πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και η ίδια να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή κόντρα σε εκείνους που ονειρεύονται τη διάλυσή της», είπε μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός της.

Ταυτόχρονα στελέχη του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες, πιστεύουν ότι αυτά τα σενάρια εκπορεύονται κυρίως από κάποια στελέχη της ΝΔ και μιλούν για απόπειρα αποδυνάμωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας βάση οργανωμένου σχεδίου.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο πάντως η Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο προέβλεψε με αυτή την αναφορά ότι η Δημοκρατική Συμμαχία μετά τις επόμενες εκλογές θα είναι στη Βουλή, αλλά παράλληλα εκτίμησε για μία ακόμα φορά πως δεν θα προκύψει αυτοδυναμία.

«Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις φαίνεται ότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμες. Φαίνεται ότι πάμε σε μεγάλες αλλαγές», ανέφερε και μίλησε για απόλυτη και πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. «Τα παλιά κόμματα πνέουν τα λοίσθια και αυτό συμβαίνει γιατί καταρρέει το κομματικό κράτος, που ήταν συνδετικός κρίκος με τους κομματικούς στρατούς, καθώς πια δεν θα υπάρχουν πελατειακές σχέσεις», είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον με σκληρή γλώσσα αποδοκίμασε την κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι δεν κάνει τη δουλειά της και γι’αυτό αποτυγχάνει στους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα.

«Είναι φανερό ότι αδυνατεί να προωθήσει τις μεγάλες αλλαγές και ρήξεις που απαιτούνται για να σωθεί η χώρα», σημείωσε και επεσήμανε πως αν η κυβέρνηση είχε κάνει όσα έπρεπε, δεν θα χρειάζονταν τα πρόσθετα μέτρα που τώρα της ζητούν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!