tromaktiko: Απάντηση στο "Σταματήστε πια"

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση στο "Σταματήστε πια"



Τί σε κάνει να πιστεύεις κοπέλα μου ότι αυτά τα ανδρείκελα, που παρανόμως παραμένουν στην εξουσία, θα κάνουν κάτι για να σώσουν τη χώρα;
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_2667.html) Μα ο σκοπός τους είναι ακριβώς ο αντίθετος. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Πάψτε πια να κάνετε έκλιση στους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας μας για ν' αλλάξουν νοοτροπία. Πάρτε το χαμπάρι ρε ότι η χώρα κυβερνάται αυτή τη στιγμή από πράκτορες ξένων συμφερόντων και ΟΥΔΕΠΟΤΕ! θα κάνουν κάτι καλό για την Ελλάδα.

Είναι γελοίο αυτό που κάνετε... Παρακαλάτε τα λαμόγια να αλλάξουν στάση ρε την ώρα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βυθίσουν!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΑΠΛΩΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ! Χωνέψτε το. Θέλουν να μας αφανίσουν!

Είναι σα να παρακαλάς έναν ληστή να μη σε ληστέψει... μα, αυτός είναι ο σκοπός του, να σε ΛΗΣΤΕΨΕΙ! Και θα το κάνει, αν δεν υπερασπιστείς με κάθε μέσον τον εαυτό σου.

Γι αυτό λοιπόν, ας αφήσουμε τη μιζέρια, τη μεμψιμοιρία και τα παρακάλια και ας στίψουμε το μυαλό μας να βρούμε έναν τρόπο να καταδικάσουμε αυτά τα λαμόγια της κατοχικής (πλέον) κυβέρνησης. Το σύνταγμα παραβιάζεται πλέον καθημερινά, η χώρα ευρίσκεται σε πόλεμο και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσον θεμιτόν ή αθέμιτον για να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τα παιδιά μας και το μέλλον της φυλής μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!