tromaktiko: Το Γαλαντόμο Τ.Α.Π. (Ταμείο αρχαιολογικών πόρων) με την "απαράμιλλη εισπρακτική δεινότητα…"

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το Γαλαντόμο Τ.Α.Π. (Ταμείο αρχαιολογικών πόρων) με την "απαράμιλλη εισπρακτική δεινότητα…"



Το γαλαντόμο Τ.Α.Π. σε αντίθεση με το υπόλοιπο μπαταχτσή δημόσιο καθιερώνει νέα ορθολογιστική, θα έλεγα επαναστατική οικονομική πολιτική...
ιδιαίτερα με την άφιξη του νέου προεδρείου, ανασκαλεύοντας παρελθούσες υποχρεώσεις και πληρώνοντας μόνο <μερικά ασήμαντα εκατομμύρια ευρώ> σε δημόσιους προμηθευτές και συμβαλλόμενους κατασκευαστές (τρωκτικά), μάλιστα αντιπαρέρχοντας με χαρακτηριστική ευκολία και την αρνητική εισήγηση πληρωμής τους από το αρμόδιο εποπτεύον νομικό όργανο.

Βλέπετε τα κλειδιά του δημόσιου θησαυροφυλακίου βρίσκονται <ευτυχώς ακόμα> σε στιβαρά και ασφαλή χέρια που τιμούν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού… είναι τα ίδια χέρια που στραγγάλισαν αυτήν την πατρίδα και τώρα ανέλαβαν να την αναστήσουν με την ιστορική τους αντίληψη και μέθοδο… αυτήν του ολοκαυτώματος ώστε να εξαφανιστούν τα όποια ίχνη.

Άλλωστε αυτό, ειλικρινά δεν μας εκπλήσσει γιατί το είπε σήμερα 31/08/11 , ο ιδιοφυής και μέγας προστάτης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου (σύμβολο αξιοπιστίας και φιλαληθείας) … Ότι δηλαδή δεν υπάρχει θέμα εκλογών γιατί έχει να κάνει ακόμα πάρα πολύ δουλειά… (Ο θεός να βάλει το χέρι του… γιατί τώρα ο Έλληνας μόνο σε μεταφυσικές λύσεις έχει εναποθέσει τις ελπίδες του).

Συνεχίζοντας για το γαλαντόμο Τ.Α.Π. και σχετικά με τα έσοδα του από τα αρχαιολογικά αντίγραφα που διατίθενται στους αρχαιολογικούς χώρους και όχι μόνο, μου διέφυγε να σας αναφέρω την έξης ασήμαντη μα εξαιρετικά ασήμαντη λεπτομέρεια, ότι τα εκθέματα προς πώληση δεν έχουν ακόμα παραδοθεί στους χώρους πώλησης ώστε να καλύψουν την τουριστική περίοδο, αλλά θα παραδοθούν κάποια άλλη στιγμή στο άγνωστο μέλλον ώστε να προκαλέσουν συγκίνηση, έκπληξη, μα και ενθουσιασμό κατά την στιγμή της παράδοσης και παραλαβής. Μετά από αυτά τα ενθουσιώδη και ενθαρρυντικά μηνύματα, περήφανα νιάτα και σεβαστά γηρατειά μπορείτε να κοιμάστε γαλήνια και ήρεμα, γιατί η μεγάλη αλλαγή ολοκληρώνεται πανηγυρικά και το ευοίωνο μέλλον είναι πλέον εξασφαλισμένο για όλους.

Δυστυχώς έρημη πατρίδα τι σου μέλλει ακόμα να υποστείς από τα μηδενικά και τα ασήμαντα που αναρριχήθηκαν στην <ιδανικά διαπλεκόμενη δημοκρατία> του ΠΑΣΟΚ και του ΝΔ.

Ένας αναγνώστης χωρίς χέρια πλέον…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!