tromaktiko: Τέλος στον "πόλεμο" δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος στον "πόλεμο" δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων!



Τι τελευταίες ημέρες παρακολουθώ και διαβάζω μια σειρά αναρτήσεων σχετικά με τους δημοσίους υπάλληλους και για τον αν...φταίνε ή όχι στο χάλι της Ελληνικής οικονομίας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι άνεργος από το 2002 με μια μικρή διακοπή συνολικής απασχόλησης 6 μηνών (τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε νομίζει ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος).

Έχουν καταφέρει αυτά τα ρεμάλια που μας κυβερνάμε με τους εκπροσώπους τους που βγαίνουν στα κανάλια να στρέφουν την μια κοινωνική ομάδα(δημόσιοι υπάλληλοι- ιδιωτικοί υπάλληλοι,-ταξιτζήδες- φαρμακοποιοί –γιατροί και άλλες κοινωνικές ομάδες) απέναντι στην άλλη και παράλληλα αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη για ότι συμβαίνει. Για όλο το χάλι υπεύθυνοι είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες που επέτρεψαν στο κάθε λαμόγιο να τρώει από μίζες, προμήθειες και παράλληλα αυτοί οι ίδιοι βόλευαν την εκλογική τους πελατεία όπου ήθελαν και με οποιοδήποτε τρόπο.

Γι αυτό μην πέφτετε στην παγίδα της κόντρας μεταξύ μας, γιατί αυτή η κόντρα το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι να εκδιωχθούν και φυσικά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να πανηγυρίζουν, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να μένουν άνεργοι και να χαίρονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι άνεργοι οι ταξιτζήδες, οι φαρμακοποιοί και όλοι να χάσουν τις δουλειές τους και εδώ να πανηγυρίζουν οι υπόλοιποι. Στο τέλος όλοι θα είναι χωρίς δουλειά ή όσοι καταφέρουν να δουλεύουν να έχουν μισθούς εξαθλίωσης αλλά τα λαμόγια που πας κυβερνούν κάθε φορά (δεν χρωματίζω κανένα κόμμα) να επιβιώνουν και να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Υ.Γ Επειδή κατέχω λίγα οικονομικά σας επισημαίνω να μην μπαίνετε και στο τρυπακι της πτώχευσης και εξόδου από το ευρώ. Ο πανικός της φήμης είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Οι κύριοι θέλουν με την καταστροφολογία να μας τρομάξουν ότι δεν θα έχουμε να φάμε έτσι ώστε αύριο να παρακαλάμε να δουλεύουμε με 400-500 ευρώ και αυτοί να κάνουν επενδύσεις όπου και όποτε θέλουν και να εξαγοράζουν τα πάντα . Έτσι και αλλιώς οι πρώτοι που θα χάσουν από πτώχευση ή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ είναι πρώτα απ’όλα οι δανειστές της.

Θ.Ρ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!