tromaktiko: Φιλοδώρημα σε παρκαδόρο

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλοδώρημα σε παρκαδόρο



Μου συνέβη το εξής περιστατικό πρόσφατα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας για να προσέχετε κι εσείς.Είχα πάει λοιπόν με την παρέα μου (2 αμάξια) σε ένα γνωστό μεγάλο κλαμπ της παραλιακής (Λ. Ποσειδώνος - Αττική) για ένα ποτάκι χαλαρό με 15€ είσοδο. Μην τα πολυλογώ, καλά περάσαμε, ωραία μουσικούλα, ωραίος κόσμος, κέφι και τα σχετικά..... Βγαίνουμε από το κλαμπ και καθώς φεύγαμε περάσαμε από τον παρκαδόρο του κλαμπ για να μας δώσει τα κλειδιά των αμαξιών μας που είχαμε αφήσει εκεί. Έρχεται η σειρά μου, κάνω να του δώσω 2€ φιλοδώρημα, αλλά αυτός δεν με είδε που έκανα αυτή την κίνηση και ακολούθησε ο εξής απολαυστικός διάλογος:

- Παρκαδόρος: Δεν θα πληρώσετε;!

- Εγώ: Μάλιστα! Πόσο είναι;

- Παρκαδόρος: 10€

- Εγώ: Βεβαίως και θα πληρώσω κύριε... Απόδειξη δίνετε;

- Παρκαδόρος: ..... Ε... ναι... περιμένετε να πάω μέσα να σας φέρω την απόδειξη; (κοιτάζοντάς με στα μάτια ευχόμενος να πω άσε μωρέ δεν πειράζει...)

- Εγώ: Βεβαίως και θα περιμένω...

- Παρκαδόρος: ... καλά ασ' το, δεν πειράζει, σ' το κάνω δώρο (!)... πήγαινε τώρα...

- Εγώ: Ευχαριστώ! Καλό σας βράδυ!

Για την ιστορία, δεν είναι τα 10€ το πρόβλημα (που είχα να τα δώσω έτσι κι άλλιως). Ο λόγος που παραθέτω το παραπάνω περιστατικό είναι για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πληρώνουμε τους παρκαδόρους διότι τα πάρκινγκ αυτά προορίζονται για τους πελάτες και είναι ήδη πληρωμένα από την είσοδο των 15€. Και από τη στιγμή που ΔΕΝ κόβουν απόδειξη, είναι παράνομοι, τέλος. Απλά πράγματα. Ξέρετε τι είναι 10€ από τον κάθε έναν μας; 10 άτομα να εξυπηρετήσει ο εν λόγω παρκαδόρος βγάζει 100€ αέρα χωρίς να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτά! , γιατί πολύ θάρρος έχουν πάρει μερικοί και πρέπει να κοπούν μερικοί κώλοι. Πρέπει εμείς οι πολίτες να απαιτούμε τα δικαιώματά μας και όχι να μας πιάνουν κώτσους οι κάθε λογής ευρωλιγούριδες!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!