tromaktiko: Και τι να τους πει;

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Και τι να τους πει;



Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες ελλείψει στοιχείων από τον Νίκο Νοτιά, αλλά και λύσης στα προβλήματα. Ο Χιμένεθ αποφάσισε να μη γίνει φιλικό.

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, όμως επέλεξε να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τις οφειλές. Οι παίκτες από την πλευρά τους είναι ανήσυχοι, όμως και εκείνοι επέλεξαν από την πλευρά τους να κρατήσουν σιγή ιχθύος για την ώρα, ώστε να μη φανεί ότι πιέζουν καταστάσεις, μια και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να έρθουν σε κόντρα με τη διοίκηση, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, αλλά και θέλοντας να κρατήσουν τους τόνους όσο το δυνατό πιο χαμηλά ενόψει της αγωνιστικής σεζόν και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Λογική η στάση των παικτών, όμως ακόμη πιο λογική η στάση του προέδρου, αφού και να μίλαγε στους παίκτες... τι να τους πει; Να κάνουν υπομονή; Ως πότε; Ότι θα πληρωθούν; Αφού δεν είναι σίγουρο. Και αν ρωτήσουν πότε;

Αν μιλούσε ο Αδαμίδης θα έκανε τα πράγματα χειρότερα, καθώς ό,τι και να έλεγε θα δημιουργούσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα, στα οποία δεν θα είχε απάντηση. Και αυτό γιατί όλα κρίνονται από τον Νίκο Νοτιά. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του και όσο ο Αδαμίδης δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Νοτιάς θα βάλει το χέρι στην τσέπη, πότε, και με πόσα χρήματα θα ενισχύσει το τμήμα, ο Αδαμίδης είναι υποχρεωμένος να περιμένει με τα χέρια δεμένα.

Νεότερες πληροφορίες λένε ότι την Κυριακή ο πρόεδρος της Ένωσης θα έχει συνάντηση με τους παίκτες και θα προσπαθήσει να τους καθησυχάσει (εκ νέου), αφού θεωρεί ότι στις επόμενες δύο ημέρες θα έχει έρθει σε επαφή με τον Νοτιά και θα γνωρίζει (μέχρι κάποιο βαθμό τουλάχιστον) τις διαθέσεις του.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, ο λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ δεν επέλεξε να κλείσει κάποιο φιλικό για το Σαββατοκύριακο μετά την αναβολή του αγώνα με την Ξάνθη, είναι ως έναν βαθμό ο Μανόλο Χιμένεθ. Η σκέψη να γίνει φιλικό στο ΟΑΚΑ απορρίφθηκε από τη διοίκηση λόγω περιττών εξόδων, την ώρα που ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμος κάποιος ισχυρός αντίπαλος που να μπορεί να δοκιμάσει την ομάδα του, ενώ το ενδεχόμενο για ταξίδι εκτός Αθηνών κρίθηκε μη λειτουργικό λόγω της πρόσθετης ταλαιπωρίας της ομάδας, την οποία σκοπεύει να κρατήσει φρέσκια με προπονήσεις στα Σπάτα.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!