tromaktiko: Οι συμπαίκτες (;) του Βγενόπουλου

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι συμπαίκτες (;) του Βγενόπουλου



Ο Ανδρέας Βγενόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό και ψάχνει συμπαίκτες, αλλά και εκεί τα βρίσκει δύσκολα. Εχουν ακουστεί τα ονόματα των Θόδωρου Βενιάμη, Γιώργου Προκοπίου, Λεωνίδα Ευγενίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Mr MIG εξετάζει όλες τις παραμέτρους για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, αφού ήδη βρίσκεται στην Αθήνα. Ο «Βγενό» κοιτάζει ακόμη και τη συστράτευση όλων των παναθηναϊκών δυνάμεων προκειμένου να εξέλθει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνε Τζίγκερ και αναμένεται στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει να δώσει όραμα επανεκκίνησης της πολυμετοχικότητας και του Παναθηναϊκού.

Μόνο... φως ο Πολέμης

Ο «Βγενό» με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρεί ως ρεαλιστική λύση το... δίδυμο του με τον Αδαμάντιο Πολέμη αφού μόνο σε αυτόν βλέπει... φως από τους πράσινους μεγαλομετόχους. Παλαιότερα είχαν ακουστεί ως σενάρια για να μπουν στον Παναθηναϊκό οι Θόδωρος Βενιάμης, Γιώργος Προκοπίου, Λεωνίδας Ευγενίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Πάντως, και αυτοί πολύ δύσκολα θα πουν το ναι στον Βγενόπουλο αφού οι προθέσεις φαίνεται να είναι αρνητικές για να εισβάλουν στην ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Βενιάμης είναι πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και μεγαλομέτοχος της MIG.

Ο Γιώργος Προκοπίου είναι από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές ακόμα και στο εξωτερικό. Ο Λεωνίδας Ευγενίδης είναι τεράστιο εφοπλιστικό και επιχειρηματικό μέγεθος και ο Γιάννης Αλαφούζος (γιος του Αριστείδη που ήταν ο πρώτος Ελληνας εφοπλιστής που μπήκε στο χώρο των media).
http://www.gazzetta.gr/





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!