tromaktiko: Τα σχόλια Παπανδρέου για το... μπαϊράκι των βουλευτών

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα σχόλια Παπανδρέου για το... μπαϊράκι των βουλευτών



Οι κρίσιμες στιγμές για τον τόπο και οι άδειες τσέπες του ελληνικού λαού είναι η μόνιμη σκέψη πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο φόβος της λαϊκής οργής και η αβεβαιότητα για το μέλλον γεννούν μόνο ένα ερώτημα :
«πόσο πια θα δίνουμε ότι μας ζητούν για μια δόση» .
Αποστάσεις κρατούν από τον πρωθυπουργό πολλοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τον υπουργό οικονομικών, αρκετοί οι οποίοι ως τώρα ήταν ταγμένοι σε αυτόν.
Κάποιοι από τους βουλευτές μάλιστα κυρίως της επαρχίας φαίνεται να πλησιάζουν πιο εύκολα τον πρωθυπουργό προσπαθώντας να του πάρουν έστω και μια κουβέντα. Όμως από ότι φαίνεται ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει διάθεση να δώσει σε κανέναν παραπάνω εξηγήσεις κι ερμηνείες πέρα από τα βασικά που έχει αποφασίσει να υποστηρίζει.
Το γεγονός μάλιστα ότι κάποιοι από τους βουλευτές του, έχουν σταθεί απέναντί του και ζητούν άλλες λύσεις και όχι με αυτόν στον τιμόνι, τον έχουν εξοργίσει με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο φειδωλός στα λόγια του.
Την ίδια ώρα οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου σε συζητήσεις του για την στάση βουλευτών απέναντι στα γεγονότα, τους κατηγορεί για «λαϊκιστές και βαθιά νυχτωμένους».
Μάλιστα η παρουσία της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη στην βουλή με το ψωμί και το γάλα τον εξόργισε ακόμη περισσότερο, ενώ ακούστηκε να λέει : «τι άλλο θα δούμε»;

briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!