tromaktiko: Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα



Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας... αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Πάτρας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.



Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!