tromaktiko: Ας δούμε τι θα μας στοιχήσει η ΔΕΘ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ας δούμε τι θα μας στοιχήσει η ΔΕΘ



Χθες το πρωί μιλούσα με έναν φίλο μου αστυνομικό για το κόστος της αποστολής 5500 αστυνομικών στην Θεσ/νίκη για όλο τη διάρκεια της ΔΕΘ.
Με έκπληξη λοιπόν διαπίστωσα οτι οι αστυνομικοί,για να φυλάνε την (καμένη) πλάτη των πολιτικών θα κοστίσει σε εμάς που καλούμαστε να δεχτούμε όλες τις περικοπές και τα παρανοικά χαράτσια μόνο για τα έξοδα παραμονής τους στην συμπρωτεύουσα σχεδον οχτώ εκατομμύρια ευρω!!!!Μόνο τα έξοδα διαβίωσης εκεί , χωρίς‚ να υπολογίσουμε σε αυτά τα εκτός έδρας που θα πάρουν με τον μισθό τους,αφού δικαιούνται περίπου 110 ευρώ ο καθένας ανα ημέρα για διαμονή και διατροφή μόνο.
Ένα κράτος που βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας και μια κυβέρνηση που ζητά και νέα φορολογικά μέτρα είναι απλά παρανοικό να ξοδεύει τέτοια ποσά για την φύλαξη των πολιτικών που μας εφεραν σε αυτό το χάλι.
Φυσικά αυτό το 'ευτελές' ποσό είναι ένα μέρος της φιέστας ξοδέματος απο τους δημόσιους λειτουργούς γιατί δεν υπολογίσαμε τα έξοδα παραστάσεως των πολιτικών,απο τις σουίτες για τα τομάρια τους ,ως τα τραπεζόματα στις ακριβότερες ψαροταβέρνες με πανάκριβους λογαριασμούς που θα χρεώσουν μέσω της Βουλής σε εμάς τα κορόιδα οι γύφτουλες που μέχρι και τον καφέ τους τον χρεώνουν στη βουλή.
Το θράσος με το οποίο μας ζητούν να βάλουμε πάλι πλάτη μόνον εμείς και αυτοί να συνεχίζουν τα λούσα και τις χλιδές απλά με έχει εξαγριώσει και θα ήθελα ένα να τους πω
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ,ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!