tromaktiko: Εξουσιοδότηση; Από... Δευτέρα!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Εξουσιοδότηση; Από... Δευτέρα!



Μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται οι εξελίξεις για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα ελέω... τριήμερης αργίας στη Σαουδική Αραβία.


Η εξουσιοδότηση του υποψηφίου επενδυτή στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο δεν θα έρθει νωρίτερα από τη Δευτέρα. Ο λόγος που επικαλείται ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, είναι μια τριήμερη αργία που υπάρχει στη Σαουδική Αραβία.

Παράλληλα, η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν θα ασχοληθεί πλέον με την υπόθεση, αλλά μόνο στο ενδεχόμενο που την ερχόμενη εβδομάδα έρθει η εξουσιοδότηση μαζί με την εγγυητική τράπεζας ύψους 20 εκατ. ευρώ, την οποία έχει υποσχεθεί η πλευρά του ενδιαφερόμενου.

«Θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα»

Για το θέμα μίλησε ο Βλάσης Τσάκας στον Novasport FM, 94,6 υπογραμμίζοντας:

«Δεν υπάρχει τρόπος να πάει αυτή η εξουσιοδότηση σήμερα. Θα είναι στα χέρια του δικηγόρου μας τη Δευτέρα το πρωί. Εγώ δεν ήξερα πως είναι τριήμερη γιορτή. Προσπαθώ να τον πείσω να κάνει μια δήλωση σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει, στον αέρα ή γραπτώς. Του ζήτησα να μιλήσει στον αέρα και μου απάντησε ευγενικά όχι. Πιθανώς σήμερα να κάνει κάποια δήλωση. Είμαστε μαζί, όχι στη Σαουδική Αραβία ούτε στην Ευρώπη. Κάπου για ξεκούραση».

Για το αν έχει μιλήσει ο πρίγκιπας με τον Γ. Βαρδινογιάννη: «Δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο από κανέναν. Μιλήσαμε μόνο με τον δικηγόρο του. Θα γνωριστούμε εφόσον προχωρήσουμε από Δευτέρα».

Για το αν θα καθυστερήσει η υπόθεση: «Το ξέρουμε πως υπάρχει προθεσμία. Δεν πιστεύω να έρθουμε τη Δευτέρα το πρωί και να μας πουν “τελειώσαμε, την πήραν την ομάδα άλλοι”. Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!