tromaktiko: Τα νέα μέτρα για τις αποδείξεις δεν τα ψιλοκαταλαβα

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα μέτρα για τις αποδείξεις δεν τα ψιλοκαταλαβα



Ο Βενιζέλος δήλωσε ότι αν δεν του πάμε αποδείξεις το 50% του εισοδήματος μας θα πληρώνουμε φόρο;
Εντάξει λοιπόν για να δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό .
Ένας εργαζόμενος με μισθό περίπου 700 η 800 ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα του αν! δουλεύουν και οι δυο μας κάνει 1500 τον μήνα έσοδα , πάμε λοιπόν στα έξοδα .
Ενοίκιο , η , δόση δανείου 500 η 600 ευρώ , ΔΕΗ κανένα 60αρι τηλέφωνο κανένα 50αρι διατροφή κανένα 200αρι κοινόχρηστα κανένα 30αρι συγκοινωνίες για να πάνε στην δουλειά με το μέτρο περίπου ένα 100αρικο, έκτακτες δαπάνες , δηλαδή κανένα φάρμακο για τα παιδιά η τους ιδίους περίπου 30 ευρώ έκτακτη εισφορά κανένα 100αρικο βάλτε και κάτι που ξέχασα άλλα 20 ευρώ , σύνολο 1050 ευρώ Όλα τα παραπάνω δεν περιλαμβάνονται στις αποδείξεις που παλιά εκπίπτανε δεν είναι καταναλωτικές δαπάνες δηλαδή και το ποσοστό επί τις εκατό είναι 70% του εισοδήματος τους , οπότε αν κατάλαβα καλά θα πληρώσουν για το 20% και φόρο ? καλά κατάλαβα ?
Δεν υπολόγισα τα παιδιά που τους δίνουμε 3,4 ευρώ να φάνε στο σχολείο κάτι , που και αυτά είναι άλλο ένα 100ρικο , ούτε τους τόκους από τις κάρτες άλλο ένα 50αρι τον μήνα , με αυτά πάμε στα 1200 ευρώ τον μήνα , δαπάνες ανελαστικές όλες τους .
Οπότε είμαστε στα 80% των εσόδων . Δηλαδή θα πληρώνουμε φόρο στο 30% των ανελαστικών δαπανών? Και όπως είπα πιο πάνω αυτό είναι το καλό σενάριο , το κακό σενάριο είναι ένας από τους δυο στο σπίτι να είναι άνεργος . βέβαια πολλοί λένε ότι ο Βενιζέλος δεν είναι οικονομολόγος , είναι άσχετος , κλπ,κλπ ,δηλαδή ο Παπαντωνίου ο Χριστοδουλάκης , ο αλογοσκουφης Σημίτης ,ο παπακωσταντινου που ήταν οικονομολόγοι τα ιδία δεν θα κάνανε , το συμπέρασμα που βγαίνει είναι απλό , όλοι τους είναι όπως ο γιατρός ¨dr. θάνατος¨ ο ΤΖΑΚ ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ , μας κάνουν ευθανασία παρά την θέληση μας και κάθε μέρα μας βάζουν μέσα στον ορό και άλλη μεγαλύτερη δόση . Όσο για μας όλοι μαζί το βράδυ κολλημένοι στην Όλγα στον Tσίμα και στον Χρήστο Κώνστα . Και όπου νάνε αρχίζει και ο εθνικός μας γελωτοποιός ο Λάκης από την συχνότητα της γερμανικής RTL κάθε τρίτη θα βλέπουμε Λάκη . Καλά να πάθουμε, και λίγα μας κάνουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!