tromaktiko: Οι πιο νέοι δισεκατομμυριούχοι

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Οι πιο νέοι δισεκατομμυριούχοι



Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία...συμβάλλουν όμως όσο τίποτα στο να γίνεις ευτυχισμένος. Πάντως εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν πλούσιο - άσε που δεν τους ξέρω και προσωπικά- να παραπονιέται. Έτσι λοιπόν και οι πρωταγωνιστές αυτού του κειμένου κατάφεραν να .....
κάνουν την έμπνευσή τους, πράξη και αυτό τους κατατάσσει στους πιο πλούσιους και νεαρότερους αυτοδημιούργητους του κόσμου. Έλα να παίρνουμε μαθήματα.
Πρώτος και καλύτερος ο Yusaku Maezawa, 35χρονών ο οποίος κατάφερε από rock star να κάνει τη δική του ιντερνετική εταιρεία και να κερδίζει ούτε και αυτός δεν ξέρει πόσο.Πάντως είναι πρώτος στην κατάταξη των αυτοδημιούργητων νεαρών δισεκατομμυριούχων.
Κατά πόδας τον ακολουθεί ο μόλις 26χρονος Mark Zuckerberg, γνωστός και ως Mr. Facebook. οι συστάσεις νομίζω είναι περιττές και η ιδέα της κοινωνικής δικτύωσης ευφυέστατη.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο 34χρονος Yoshikazu Tanaka, που έχει το αντίστοιχο facebook της Κίνας, Gree και στόχος του είναι να γίνει....νούμερο 2.
Η τέταρτη θέση ανήκει αν όχι στον πιο έξυπνο, τουλάχιστον πιο τυχερό, καθώς ο 26χρονος Dustin Moskovitz ήταν ο συγκάτοικος και φίλος του Mr.Facebook, γεγονός που τον έκανε και αυτός δισεκατομμυριούχο.
















Ο Oleg Bakhmatyuk, από την Ουκρανία είναι 35 χρονών και εξάγει...αυγά. Τόσα πολλά μάλιστα που η επιχειρηματικότητά του τον φέρνει στο νούμερο 5 της κατάταξης με τους πιο νέους αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους.
Με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 19,8 δισ δολάρια, ο 38χρονος Sergey Brin, είναι ο συνιδρυτής της Google, που όπως και ο Mr.Facebook, προφανώς δεν θέλει περαιτέρω διευκρινήσεις.



Τελευταίος στην κατάταξη είναι ο Xiaofeng Peng. Πρόκειται για έναν άντρα 36 ετών που βγάζει λεφτά από τον ήλιο, καθώς είναι ιδρυτής εταιρείας που ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ηλιακής ενέργειας.
Οπότε η λύση είναι μία....στύψτε το μυαλό σας να κατεβάσετε ιδέες και ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.















     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!