tromaktiko: Ξεκινούν οι συσκέψεις λόγω ΔΕΘ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινούν οι συσκέψεις λόγω ΔΕΘ



Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συγκαλεί συσκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς αλλά και τους δημάρχους του πολεοδομικού... συγκροτήματος ενόψει της ΔΕΘ αλλά και της φετινής δύσκολης χρονιάς.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα (05/09) στις 10 ο κ. Μπουτάρης θα υποδεχθεί τους παραγωγικούς φορείς έτσι ώστε να συζητηθούν θέματα όπως η από κοινού σύσταση και υποστήριξη ενός Γραφείου Επιχειρηματικότητας για την διευκόλυνση της ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων, ή θέματα γενικότερης οικονομικής ανάπτυξης, όπως η αναθέρμανση του τουριστικού ρεύματος προς την Θεσσαλονίκη, η Διεθνής Έκθεση και το κυκλοφοριακό.

Παράλληλα, την Τετάρτη (07/09) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη Διαδημοτικής Συνεργασίας, επίσης με τους δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Η συνεργασία αφορά θέματα που απασχολούν όλη τη Θεσσαλονίκη, όπως η παράκτια αστική συγκοινωνία, η διαχείριση του περιαστικού δάσους Σέιχ Σού και η δημιουργία δίδυμου περιαστικού πνεύμονα πρασίνου, ή η διαχείριση και προστασία του Θερμαϊκού κόλπου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, οι δύο συσκέψεις συγκαλούνται εκ νέου, κατόπιν αναβολής τους για λόγους τεχνικούς που σχετίζονται με το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των εμπλεκομένων, εξαιτίας της ιδιαίτερης κινητικότητας της περιόδου προ της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!