tromaktiko: Έλεος ποια με τους φόρους στα ακίνητα

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έλεος ποια με τους φόρους στα ακίνητα



Πραγματικά χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία του ελληνικού κράτους δεν υπήρχε ποτέ. Εξαιτίας της ανικανότητας του κράτους να μαζέψει φόρους...
και να στείλει τα εκκαθαριστικά των φόρων στα ακίνητα βάζει άλλες έκτακτες εισφορές σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Για ποιον λόγο οι ΔΟΥ δεν έχουνε στείλει το ΕΤΑΚ 2009 και τους ΦΜΑΠ 2010 και 2011 στους υπόχρεους ιδιοκτήτες ακινήτων ? Εγώ που βγάζω 640 ευρώ το μήνα καθαρά και με μια μητέρα χωρίς σύνταξη και ανίκανη να εργαστεί τι φταίω ? Όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων για την κυβέρνηση τι είναι ? Πλούσιοι κλέφτες λαμόγια και φοροφυγάδες και άρα θα πρέπει όλοι να πληρώσουνε ? Δεν φτάνει που καθυστερούν 3 χρόνια να στέιλουνε ένα εκκαθαριστικό ΕΤΑΚ.

Δεν φτάνει που μείωσαν στις 200000 το όριο του ΦΜΑΠ 2011 και θα μας έρθει ο φόρος επειδή κάναμε το τεράστιο λάθος πριν 20 χρόνια να αγοράσουμε ακίνητο στα Εξάρχεια και να μου το μεταβιβάσει η μητέρα μου και σήμερα με μια τιμή ζώνης 2000 ευρώ το τετραγωνικό δηλαδή αρκετά υψηλή θα με βάλουν να πληρώνω 100ευρα και 500 ευρα φόρους. Πως θα οριστεί η τιμή του νέου φόρου της ΔΕΗ ?

Πραγματικά ποιο άχριστους παράγοντες στο θέμα της φορολογίας ακινήτων δεν είχαμε ποτέ. Νομίζουν οτι ο κάθε Έλληνας βγάζει 15000 και 20000 ευρώ εισόδημα και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με κάποιον άλλο. Τα φάρμακα που πρέπει να αγοράσω στην μητέρα μου πως θα τα αγοράσω ?

Μετά βγαίνουν και μιλάνε για δίκαιη φορολόγιση της ακίνητης περιουσίας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!