tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Ξεκινάει σήμερα το Καμπιονάτο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μίλαν και την Λάτσιο, με τις αγορές να δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους. Σε τιμες 1.60 όμως σε μια εναρκτήρια αναμέτρηση πάντα θέλει προσοχή αφού και η Λάτσιο δεν δείχνει ακίνδυνος αντίπαλος. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στη Β΄Γερμανίας ξχωρίζει η γηπεδούχος Γκρόιτερ Φιρτ ενώ οι άλλες δύο αναμετρήσεις δείχνουν αρκετά αμφίρροπες και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα αποτέλεσμα.

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας η σύγκρουση της Αουγκσμπουργκ με την Λεβερκούζεν το διπλό της οποίας δέχτηκε κάποιες πιέσεις και έπεσε και στο 1.75.

Δύσκολο πρωτάθλημα η Β΄Γαλλίας με μικρές διαφορές δυναμικότητας και πάντα θέλει προσοχή στις τελικές επιλογές. Υποχωρεί στο 1.90 ο άσος της Χάβρης ενώ ένα προβάδισμα δικαιούνται οι γηπεδούχοι Μετς, Μονακό και Μπουλόν.

Στην Ολλανδία ενδιαφέρον παρουσιάζει το διπλό της ανώτερης ΦΚ Αϊντχόβεν που παίζει στο 1.70 και στο 1.75 ενώ πιέστηκε η τιμή της Βίλεμ προς το 1.70 και το 1.65. Υποχωρεί σε πολλές εταιρείες και ο άσος της Σπάρτα Ρότ. προς το 1.55.

Προβάδισμα δίνουν οι αγορές στις νίκες της Γκενκ στο 1.90 η οποία παίζει εκτός έδρας με την Σιντ Τρούιντεν ενώ  στο 1.55 και στο 1.60 προσφέρεται η γηπεδούχος Πρέστον που υποδέχεται την Γέοβιλ.

Από τα μεγάλα φαβορί της ημέρας η Πόρτο που χαρίζει 2 γκολ στα ασιατικά στην Σετουμπάλ και στις εταιρείες ο άσος έπεσε και στο 1.15. Προβάδισμα έχει και η γηπεδούχος Πάντοβα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και προσφέρεται στο 1.60 ενώ ένα από τα φαβορί της ημέρας είναι και το Λος Αντζελες σε τιμές κοντά στο 1.60.

Δυσκολίες παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις από την Απερτούρα ενώ στην Ιρλανδία δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Σάμροκ που έπεσε στο 1.75 και έχει ένα καθαρό προβάδισμα η φιλοξενούμενη Μποέμιαν σε τιμές κοντά στο 1.50.

Στο Ευρωμπάσκετ τέλος, μεγάλο φαβορί είναι η Ισπανία απέναντι στην Σερβία, με τη νίκη της να βρίσκεται στο 1,22 κατά μέσο όρο, ενώ το προβάδισμα έχουν Τουρκία και Λιθουανία, απέναντι σε Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!