tromaktiko: Ποια σέρνει στα δικαστήρια τη Μενούνος

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια σέρνει στα δικαστήρια τη Μενούνος



Σε στενό... δικαστικό κορσέ αποφάσισε να βάλει τη Μαρία Μενούνος η πρώην στιλίστρια της. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια της...
αμερικανικής τηλεόρασης κατηγορείται για δυσφήμηση επειδή, όπως υποστηρίζει η Λίντσεϊ Αλμπανέζ, την κατηγόρησε μπροστά σε κόσμο ότι δεν τους επέστρεψε ποτέ πίσω στους οίκους τα ρούχα που ζητούσε για λογαριασμό της.

Στην αγωγή που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες η στιλίστρια που δούλευε για λογαριασμό της παρουσιάστριας από το 2005 έως το 2009, αναφέρει ότι τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκε σε μία εκδήλωση στο Χόλιγουντ όπου ήταν κι εκείνη. Η Μενούνος ζήτησε να της μιλήσει κι «άρχισε να την κατηγορεί μεγαλόφωνα ότι την έκλεβε».

«Οι Dolce & Gabbana δεν μου δανείζουν πια ρούχα επειδή μου είπαν ότι δεν τους επέστρεψες τίποτα» φέρεται να είπε η Μενούνος στην Αλμπανέζ μπροστά σε πολύ κόσμο που βρισκόταν στην παρουσίαση εν όψει των βραβείων MTV Awards που δόθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Η στιλίστρια υποστηρίζει ότι όσα της προσάπτει η ελληνικής καταγωγής σταρ είναι ψέματα και ότι έχασε πελάτες που πίστεψαν τις ψευδείς κατηγορίες της παρουσιάστριας. Ο δικηγόρος της Μαρίας Μενούνος χαρακτηρίζει την αγωγή ανάξια λόγου και κακή προσπάθεια απόσπασης χρημάτων από την πελάτισσά του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!