tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα ξεχωρίζει στο κλασικό πρόγραμμα της Παρασκευής, στο οποίο κυριαρχούν οι αναμετρήσεις από τη Β΄Γαλλίας, την Β΄Ολλανδίας, την Ιρλανδία και τη Γερμανία. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στη Β΄Γερμανίας πιέστηκε η τιμή της Σαν Πάουλι στο 1.40 και υποχωρεί στο 2.30 το διπλό της Μπραουνσβάιγκ. Μεγάλο φαβορί η Στουτγάρδη που θα υποδεχτεί το Αμβούργο με τον άσο στο 1.50 και στο 1.55.

Στη Β΄Γαλλίας υποχωρεί στο 1.85 η τιμή της Μπαστιά και ανέβηκε στο 1.90 η τιμή της Τουρ. Κατηφορίζει στο 2.00 η τιμή της Γκινγκάμπ στο ματς με την Χάβρη ενώ προβάδισμα δίνουν οι αγορές στον άσο της Μετς που παίζει στο 1.75.

Στη Β΄Ολλανδίας υποχωρεί στο 1.55 και στο 1.50 το διπλό της Βίλεμ, πιέστηκε στο 1.85 ο άσος της Καμπούρ  ενώ προβάδισμα έχει και η γηπεδούχος  Ντεν Μπος στο 1.75.

Στην Ιρλανδία μεγάλο φαβορί είναι το διπλό της ανώτερης Σλίγκο Ρόβερς σε τιμές κοντά στο 1.30 και πιέστηκε έντονα το διπλό της Σεντ Πάτρικς με την τιμή να υποχωρεί στο 2.00.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας το προβάδισμα το έχει η Πόρτο που προσφέρεται στο 1.80 και στο 1.90 ενώ το διπλό της Μπενφίκα ξεπερνάει και το 3.50, σε μια αναμέτρηση που προβλέπεται να δοθεί σκληρή μάχη για τη νίκη.

Συντονιστείτε στο Bet Radio και ακούστε ζωντανές εκπομπές για το Στοίχημα!


www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!