tromaktiko: Πλατεία Άνοιξης - Η λακκούβα, η λακκούβα

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πλατεία Άνοιξης - Η λακκούβα, η λακκούβα



Επιτέλους, κάτι πρέπει να γίνει μ’ αυτήν … την πλατεία της Άνοιξης. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος από τους διοικούντες το Δήμο, που δεν έχει περάσει από την πλατεία της Άνοιξης; Κανείς δεν συγκινείται από το χάλι αυτής της πλατείας!
Πως πρέπει να νιώθουμε εμείς οι Ανοιξιώτες και όχι μόνο αλλά και όσοι χρειάζεται να περάσουν από την πλατεία της Δημοτικής μας Κοινότητας; Για το χάλι της, τις λακκούβες και τις χρόνιες ανωμαλίες που παρουσιάζει η επίστρωση με τους κυβόλιθους.
Είναι η χειρότερη πλατεία του Καλλικρατικού Δήμου Διονύσου. Στα λίγα χρόνια της επίστρωσης της με κυβόλιθους, πολλές, μα πολλές φορές έχει επισκευασθεί, κι όμως, εξακολουθεί να δυσκολεύει πεζούς και οδηγούς, να προκαλεί βλάβες στα οχήματα, μα πιο πολύ, να εγκυμονεί συνεχείς κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων.
Υποστηρίζουμε τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών για να φτιαχτεί επιτέλους η πλατεία, με σωστές προδιαγραφές και επίβλεψη. Δεν είναι δυνατόν μέσα σε λίγα χρόνια να παρουσιάζει ένα δημοτικό έργο τόσες ζημιές.
Επιτέλους, πρέπει να σεβόμαστε τα χρήματα (φόρους) των πολιτών. Κάποτε πρέπει να αποδίδονται ευθύνες σε αναδόχους εργολάβους και επιβλέποντες. Φτάνει πια !

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοτικός σύμβουλος

anatolikiattikinews.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!